Radu Mazăre: "Populația libertină și liberală a Constanței nu-l va vota pe Antonescu"

904
14
Radu Mazăre:

Articole recomandate

Populația Constanței, care este "libertină și liberală" nu-l va vota pe Crin Antonescu la prezidențiale dacă propunerea care impune declarațiile de avere tuturor românilor va fi menținută, a declarat, vineri, primarul Radu Mazăre. "Asta e o chestiune foarte relativă - ANAF va sesiza.... Pe cine vrea el? Pe cine va sesiza dacă i se face o plângere cuiva, spre exemplu, dacă vecinul de apartament intră cu o plasmă în casă și-i face o plângere, ANAF e obligat să-i dea curs acestei plângeri. Am discutat chestiunea cu Ponta ieri, care mi-a spus că va fi valabilă de la o valoare în sus. Nu știu să vă spun care este valoarea veniturilor, de ordinul a o sută, o sută și ceva de mii de euro. Și atunci nu se mai adresează majorității populației. Pe mine asta m-a revoltat", a declarat primarul Mazăre. 

El a arătat că, dacă ANAF va obliga pe oricine să dea declarație de avere, populația Con-stanței nu-l va vota pe Crin Antonescu, un candidat la prezidențiale care susține o astfel de inițiativă.

"Noi, politicienii dăm declarații de avere mult mai complexe decât în Europa. Dar dacă Europa ne-a acuzat că suntem corupți, acuma facem de zece ori mai mult în privința asta decât fac ei. Dacă propunerea va fi pusă doar pe cine va dori ANAF, atunci cred, așa cum cunosc eu populația libertină și liberală a Constanței, că nu va vota un președinte care susține așa ceva, ca toată populația să fie oricând la cheremul ANAF, obligată să dea declarație de avere", a mai spus Mazăre.

Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Petrica
31 august 2013
nici

nici pe tine nu cred ca te mai voteza iubitor de tigani

Perdida
31 august 2013
cunosti?

Cunosti pe naiba tu! Ce populatie cunosti tu decat pe tiganii tai borati?

Hanibal
31 august 2013
liberalii libertini

Mazare , intelectual rasat , demonstreaza in limbaj , acelasi rafinament ca in vestimentatie .Se exprima enigmatic si cu subantelesuri greu de descifrat , provocand nedumeriri . Este vorba doar de populatia Constantei " care este liberala si libertina " sau de toata populatia ? Populatia pesedista si libertina nu intra in discutie ? Ramane ca problema sa fie dezbatuta in continuare . Cert este faptul ca dupa cum evolueaza situatia in Romania , putini mai vor sa fie liberali reprezentati de Cacarau si doar Mazare este libertin . In rest , politica romaneasca , economia si cultura raman la nivelul si gandirea rudimentara a celor care ne conduc de 23 de ani si pe care-i alegem cu atata consecventa patriotica .

noni
31 august 2013
a vorbit ca sa nu taca

Gipsy lover

gavroche
31 august 2013
libertin

e fiul lu..... mamicutza ta! Tu incerci sa transformi populatia Constantei in libertini... nu cred ca vei reusi total. Doar depravatii si depravatele te vor urma. In fapt, afirmatia ta trebuie tradusa: tu si gasca ta, sunteti nemultumiti de declaratia de venit ce trebuie prezentata anual, de fiecare cetatean. La FISC. Si atunci, erijindu-te in cunoscator al sufletului constantenilor (care ar fi "liberal si libertin") previi pe CaCaRau ca nu va fi votat. Pai nu va fi votat, dar din alte motive. Cu declaratia asta nu greseste. Dar si ameninti (pe CaCaRau dar si pe Ponta) ca nu te vei subordona USL, daca se va pastra aceasta prevedere. Tu sprijini primarii declarati incompatibili, tu te opui la o masura minima de verificare fiscala a cetatenilor, tu ce vrei de fapt? Republica Mazare sa fie o regiune total amorala si imorala, cu hotii su fufele la vedere si in exercitiul functiunii? Nu vei reusi! Baga-ti mintile in cap! Mai bine te-ai tine de promisiunea aia din campania electorala prezidentiala: daca constantenii nu-l voteaza pe Geoana iti dai demisia. Ar cam fi timpul sa pleci in Brazilia sau Madagascar, ca se stringe funia de par. Daca ramii, nu scapi de Academia Regala de la Rahova, unde s-au specializat si Nastase, Becali, Voicu, etc. Tu esti randul 2? Pleaca cat mai ai timp, cu ce ai reusit sa furi! Altfel, pune-ti garzile de corp -care bat pe cei ce te incurca cand te dai cu smeul- sa faca multe prastii si sa se antreneze la tras cu sarmale si chiftele peste gardul puscariei. Vei avea nevoie. Curind.

Liviu Chilian
31 august 2013
Libertinismul babelor coMuiste kustendilimance

Recursa la istoria recenta a Rromarlanilor-caini rabiati postdecembristi: 1) Dictatura burgheziei rosii militarat-securist ceausiste i'a terorizat pe fostii Romani timp de 18 ani, intre 1971-1989. Dar a SUCOMBAT. 2) Dictatura Tziganismului iliescist-neocoMuist i'a abuzat pe viitorii Rromarlani timp de 8 ani, intre 1989-1997. 3) A sucombat si neocoMuismul sub toporul zsidanesc ce a impus dictatura tzapist-cederista neokapIUDAlista; dictatura recunoscuta de insisi promotorii ei, recte Jewnglishtanezii si Zsidanii satanici; fenomen atemporal-grotesc ce a inceput DISTRUGEREA economiei fostei Romanii. 4) A sucombat si tzapismul in care liberabiatii si tzakanistii au fost calaii Romaniei; tara ce a fost transformata in de'acum arhicunoscutul bantustan Rromarlania, nashul Rromarlaniei fiind Rudarul recent disparut, Radoslav Vsiliev. Cederismul a fost inlocuit de Jiganismul puradelului infatuat Nastase; dictatura cleptocrata ce a distrus IREVERSIBIL economia fosta romaneasca si pus bazele aparitiei a doua fenomene LETALE pentru viitorul copiilor: exodul Romanilor(incepand cu 2002) si unulasutasismul(baronism, in varianta rromarlaneasca); nastasism ce a transformat biata fosta tara in colonia internationala de azi. 5) Jiganismul(jidano-tziganism, Nastase fiind corcitura jidano-tziganeasca) ce s'a crezut un nou ceausism pe capu' Rromarlanilor, a fost doborat de bashitlerismul abulico-curvist, cea mai grotesc-ilara DICTATURA din istoria omenirii, nu numai a fostei Romanii; fenomen ce a permis unui betzivan, catorva curve Rromarlance ajunse sinistre si Magharilor sovini-revansarzi sa dicteze...morala Rromarlanilor; care "morala" este cel mai sugestiv expusa de Tizganoiu'asta narco-alcoolic, Mazare. Stiind ca Ferentaranul-dement este PRODUSUL securistilor-ceausisti-supravietuitori si al babelor coMuiste kustendilimance, pensionarele din Kustendge ce fac posibil mazarismul, nu putem decat sa ne scoatem...palaria si sa ne'nclinam in fata promotoarelor kapIUDALismului si libertinismului rromarlanesti(aplauze prelungite...) Vad ca Mazare a reusit sa'l sperie pe Gaborul-infantil Poanta, si a impus...regiunea Dobrogea. Ma'ntreb daca libertinismul tulcean va fi fost supranumit kakarism, dupa numele viitorului Fuhrer, un gagautza tulcean la origine...

Bojidar
31 august 2013
De la"mai, animalule" la "'mai, magarule"!

Radu Mazăre a fost "total împotriva" ca Direcția Regională a Finanțelor Publice (DRFP) sa fie la Constanta! Vor numai Regiunea Autonomă Radu Mazăre si Nicușor Constantinescu. Președintele CJ Constanța interzice de trei ani Curții de Conturi să-l controleze!!! Acum inteleg de ce! Totusi Radu Mazare stie ca d-l Crin Antonescu nu este ministrul finantelor publice iar guvernul este condus de un P.S.D. in frunte cu Ponta care fac politici publice. Dar Radu Mazare a reusit tranzitia de la "mai, animalule" la "'mai, magarule"!

Petrica
31 august 2013
nu numai

nu numai asta dar ar putea pune in loc de sloganul "am grije de tine" sloganul "aici sunt banii constantenilor" in aceste momente ale zilei se fac mici in cartierul ferentari de constanta cum dracu a iesit asta primar ca pe care il intrbi nu la votat si tranzitia cred ca a fost la eu sunt MAGARUL nu?

votant
31 august 2013
BA!

NU MAI VORBI IN NUMNELE MEU SI AL CELORLALTI VOTANTI! AI INTELES?

gavroche
31 august 2013
animalul, tot animal

ca si in cazul forfetarului cerut de PSD si imputat PDL, si reformele actuale de la Fisc, necesare dar absurd aplicate (tocmai pentru a starni furia multimii si a cadea in desuetudine) sunt imputate noilor aliati. Ei fac boacanele, dar altii sunt de vina. Mereu. Eventual "greaua mostenire". Ma mir ca nu a imputat chestia asta lu' Base. Dar ce am auzit la protv sau realitatea: mazare i-a facut pe revolutionari milogi? Stiti ceva? sau e doar o soparla? Cine draci voteaza demagogii astia? (In afara de mortii lui Dragnea.)

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3603 secunde