Radu Mazăre a demisionat din PSD. Partidul îi mulțumește pentru "performanța administrativă"

870
4
Radu Mazăre a demisionat din PSD. Partidul îi mulțumește pentru

Articole de la același autor

Radu Mazăre și-a dat, sâmbătă, demisia din PSD. După ce a renunțat la toate funcțiile din partid, după ce a lăsat funcția de primar, Mazăre a decis să renunțe și la calitatea de simplu membru al formațiunii social-democrate. El anunțase cu ceva vreme că intenționează să abandoneze politica, iar problemele cu DNA se pare că au grăbit decizia.

Contactat telefonic, secretarul Organizației municipale, George Vișan, ne-a declarat că sâmbătă, la ora prânzului, a înregistrat demisia ex-șefului PSD Constanța. "Prin această demisie, domnul Mazăre ne-a adus la cunoștință faptul că renunță la calitatea de membru al PSD. Este un act unilateral!," a spus Vișan.

Pe adresa redacției a sosit, ieri, un comunicat din partea Organizației municipale a PSD, din care cităm: "Radu Mazăre a fost președintele PSD Constanța în ultimii 12 ani. În tot acest timp a ajutat organizația să crească, să devină mai puternică și a fost alături de fiecare dintre membrii ei. În toată perioada în care a condus municipiul Constanța, a transformat orașul nostru fundamental, administrația condusă de el fiind un etalon la nivel național. Indiferent de discursurile politicianiste pe marginea situației sale actuale rămân proiectele și realizările echipei PSD de la nivelul municipiului, zecile de mii de voturi pe care le-am obținut în ultimii 12 ani sunt mărturie a performanței organizației noastre.

Demisia lui Radu Mazăre din PSD este o pierdere pentru organizația noastră, dar îi asigurăm pe constănțeni că munca noastră va continua pentru dezvoltarea municipiului Constanța.

Îi mulțumim primarului și cole-gului nostru Radu Mazăre pentru performanța administrativă, pentru echipa formată la nivelul organizației noastre și îi urăm mult succes în continuare." 

Comentează știrea

Sindbad
28 mai 2015
Marete realizari...

S-a dezvoltat sistemul de cunostinte, de firme de casa, de mita electorala, prosteala, luat autorizatii, blaturi transpartinice, pret gigacalorie, apa, gunoi, taxa liniste, transport local ecologic, etc. Da, asa este, C-ta a devenit etalon! Etalon al dresajului, cainii lui Pavlov. De asemenea, s-a omorat initiativa privata, salarii minime, paznici si vanzatori, alungat investitorii mari, tot ce putea crea independenta economica a fiecaruia. Da, s-a creat dependenta de pakete, beneficii si mocangeli, mari realizari ale dlui, si in care cei actuali cred ca vor reusi sa ramana la carma orasului, avand in vedere cati dresati au in transa.

ath
28 mai 2015
Mausoleul imparatului Qin

Aveti dovada ca plecarea lui Mazare nu va schimba nimic.Armata soldatilor din teracota il va insoti in eternitate pe imparat. Pastrati comunicatul Organizatiei municipale PSD ca va intra in istorie.Comunicatul seamana cu un juramant de credinta rostit de "echipa mea".Pentru altii este o dovada ca administratia locala/partidul traieste intr-o lume paralela.La Bucuresti este la fel ca aici.Organizatia locala a dat o sentinta inaintea justitiei.Justitia este buna sau nu in functie culoarea carnetului de partid aflat in buzunarul inculpatului.Avem langa noi o clasa politica aflata in putrefactie.Istoria comunismului din Romaina va trebui sa fie rescrisa.Unii spun ca bolsevismul a fost adus de tancurile rusesti.Nimic mai fals.Bolsevismul este in mintea noastra.Noi l-am creat pe Mazare si toata "echipa" lui.Uite dovada ! Va trebui sa ne schimbam noi ,inainte de a cere schimbarea clasei politice.In anul 1989 am scapat de un autocrat.In locul lui Ceausescu au aparut sute/mii de autocrati,unul mai nemernic decat altul.L-au copiat pe Ceausescu.Este "meritul " nostru.Referitor la "zecile de mii de voturi" obtinute de PSD in ultimii 12 ani,tin sa reamintesc (cu modestie) tuturor politicienilor ca procentual,Ceausescu avea mai multa sustinere populara decat Mazare/Ponta.La alegerile din Romania comunista nu existau procente mai mici 99%.Cu toate astea a venit ziua cand Ceausescu a zburat prin acopericul CC al PCR asa cum vor zbura in curand toti politrucii de azi.Politicienii se legitimeaza cu voturile obtinute la alegeri,alegeri mintite/falsificate chiar de ei.Ma tem ca ei se otravesc cu voturi. Sticluta cu cianura electorala se afla chiar in buzunarul lor. Asta e un lucru bun.

rrrr
28 mai 2015
.......

comstanta arata dupa chipul schimonosit si contorsionat al lui mazare si psd

costantinescu
28 mai 2015
mazariche

In ce oras traieste acest sef PSD, ca in Constanta nu.Bai tovarase mai plimba-te prin tara sa vezi cum trebuie sa arate un oras adevarat nu haosul si mizeria din Constanta lui Mazare!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3483 secunde