Radu Mazăre A DEMISIONAT din PSD

699
4
Radu Mazăre A DEMISIONAT din PSD - radumazare2-1432711245.jpg

Articole de la același autor

După ce a demisionat din toate funcțiile de conducere din partid, după ce a renunțat la conducerea primăriei, Radu Mazăre a demisionat și din cadrul partidului. Ex șeful social democraților de la malul mării își anunțase de ceva vreme intenția de a renunța la politică. Amintim că Radu Mazăre a ocupat funcția de șef de Organizație județeană a PSD încă din noiembrie 2004.

Comentează știrea

Teo
27 mai 2015
Gratuitati

Bai nene e ceva dezgustator sa vezi tot show-ul asta de arestari ale mizerilor tarii, ca mai apoi sa-i vezi cum de fapt nu patesc mare lucru, ba mai mult, inteleg ca e prea de tot cum au ajuns sa faca, asa ca hotarasc sa se "retraga in glorie" din functii publice si politice si, evident si perfect convenabil, sa ramane frate cu "ce-au adunat si ei dupa o viata de munca", pentru ca asta inseamna de fapt pensionarea politicienilor. Pana nu se vor confisca averi, desface contracte frauduloase, recupera terenuri de interes public care au ajuns pe mana infectilor, arestarilor nu vor avea un mare efect, in afara de acela de a ii face mai vigilenti la furat. Foarte trist.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

bob
27 mai 2015
restul ?

Dar rudele, prietenii lui buni cand ies din politica ? Sau pana nu-s arestati nu au de gand sa se retraga? Va dati seama ce oameni ati votat? Fara pic de onoare, demnitate, moralitate, doar obsesia de bani si impresia ca au putere mare si influenta in orice domeniu.Si au fost sustinuti si de biserica !!!!!

popescu
28 mai 2015
Regrete amare

Cat de greu ne vine tuturor. ..O sa ne lipseasca acest ilustruconducător. .cu o viziune deosebită ..pt dezvoltarea continuă a orasului...Radule...nu ne părăsi. ..nu pleca...mai stai..te rugam..avem nevoie de tine....RAJA...POLARIS..LITORAL CONECT..POLITIA LOCALA....toti ...plangem in HOHOTE !!...TE VREM INAPOI !!...Ce ne facem ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5338 secunde