Radu Babuș și Nicolae Moga au inaugurat trei proiecte la Negru Vodă

1258
Radu Babuș și Nicolae Moga au inaugurat trei proiecte la Negru Vodă - radubabs-1354457102.jpg

Articole de la același autor

Candidații Uniunii Social Liberale Nicolae Moga și Radu Babuș au participat, ieri, la inaugurarea a trei proiecte în localitatea constănțeană Negru Vodă. Printre acestea se numără și cel privind inaugurarea proiectului ce vizează aducerea rețelei de gaze naturale în oraș. 


Așa cum au promis în cadrul unui eveniment desfășurat în urmă cu aproximativ o săptămână la Co-mana, cei doi candidați au făcut demersuri pentru ca orașul să aibă acces la această utilitate. Mai mult, după cum au afirmat cei doi pesediști, proiectul se va extinde și la nivelul altor localități pentru a putea fi reduse cheltuielile suportate de oamenii din mediul rural. În ceea ce privește evenimentul de ieri, precizăm că reprezentantul USL în cursa pentru Colegiul 4 la Camera Deputaților, Radu Babuș, însoțit de candidatul pentru Colegiul senatorial 2, Nicolae Moga, au participat începând cu ora 8.30 la inaugurarea noului Târg din orașul Negru Vodă. Această construcție modernă va ajuta fermierii din zona de sud a județului, dar și pe cei din Bulgaria, să își poată vinde produsele constând în animale vii, cereale, produse alimentare.

De la ora 9.00, a fost inaugurat Monumentul Eroilor, un obiectiv care în ultima perioadă s-a aflat într-un amplu proces de reparații. Ceremonia de aprindere a unei flăcări simbolice, însoțită totodată de începerea alimentării cu gaze naturale a sudului li-toralului și a orașului a avut loc de la ora 10.00. În plus, cei doi candidați au fost prezenți, începând cu ora 11.00 la inaugurarea unor căsuțe sociale tot în loca-litatea Negru Vodă.

Ulterior, de la ora 15.00, aceștia s-au deplasat în comuna Poarta Albă unde a avut loc lansarea candi-daturilor lor în fața localnicilor.

Oamenii s-au declarat încântați de toate cele trei proiecte, precizând că erau absolut necesare pentru dezvoltarea și modernizarea orașului. Cu privire la cei doi candidați, o parte din lo-cuitorii din Negru Vodă au precizat că le vor acorda votul de încredere în ziua de 9 decembrie pentru ca aceștia să poată atrage fonduri și inițiative noi în localitate.

De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, Babuș și Moga au fost prezenți la Ovidiu, unde, în cadrul unui spectacol electoral de amploare, cu artiști precum Celia și Costi Ioniță, și cu focuri de artificii, și-au lansat candidaturile și și-au prezentat proiectele. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4924 secunde