Candidat pe Colegiul 4

Radu Babuș s-a întâlnit cu locuitorii din satul Poiana

904
3
Radu Babuș s-a întâlnit cu locuitorii din satul Poiana - radubabus1-1352897670.jpg
Candidatul USL în Colegiul nr. 4 pentru Camera Deputaților Radu Babuș a fost prezent în satul Poiana, orașul Ovidiu, unde s-a întâlnit cu alegătorii. Locuitorii s-au arătat extrem de încântați de faptul că, după 20 de ani, este în sfârșit cineva interesat să-i scoată din noroaie. Împreună cu primarul orașului Ovidiu, George Scupra, candidatul USL s-a deplasat în zona unde utilajele pregăteau un drum de pământ pentru pietruire. Radu Babuș consideră că este inadmisibil ca fosta conducere a Primăriei din Ovidiu să nu se intereseze de soarta oamenilor din Poiana, mai ales că aici există, probabil, cel mai mare număr de legumicultori din județ. 

"Oamenii vor să vadă fapte. S-au săturat de promisiuni. În urmă cu câteva zile, mai exact de Sfinții Mihail și Gavriil, primarul le-a promis locuitorilor că se va începe pietruirea. Iată că, în doar câteva zile, și cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, au fost începute lucrările de pregătire a drumului pentru pietruire", a spus Radu Babuș. 

Candidatul USL și-a continuat vizita și la beneficiarii programului "Consumăm produse românești", pentru a afla părerea oamenilor despre această inițiativă, pe care a susținut-o în calitate de consilier județean. Cu această ocazie, candidatul USL le-a dus beneficiarilor programului Consiliului Județean și răsadurile oferite gratuit celor implicați în acest proiect. Legumicultorii din Poiana s-au plâns de faptul că prețurile pe care le primesc pentru produsele obținute din solarii sunt prea mici în comparație cu investiția pe care ei o fac. Radu Babuș le-a explicat că pregătește demararea unui program de forare de puțuri în zona de sud a județului, pentru ca producătorii de legume să beneficieze de apa necesară culturilor. Ulterior, în etapa a doua a proiectului, în cadrul unui parteneriat public-privat (agricultori și autorități județene, locale și / sau guvernamentale) sau, de ce nu, cu fonduri europene, urmează să se construiască o serie de depozite de frig pentru depozitarea legumelor. 

Comentează știrea

pui de comunist
15 noiembrie 2012
mancava ar moscova

hai baga mare cu drumuri la prosti poate il si termini pana in alegeri ca dupa aia tre sa ti incarci si tu averea 4 ani ce pl mea

un vot
17 noiembrie 2012
acum intra copii mafiotilor

eu votez prm-m am saturat de 23 de ani de aceiasi mafioti-psd-pdl-pnl-pp dd -trec de la un patid la altul-isi baga copii,amantele,fratii,sotiile,secretarele- votati prm

aaa
27 noiembrie 2012
prostovan

Dracu te voteaza

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5321 secunde