PSD vrea "o stare de tranziție spre normalitate" pentru 15 zile. Ce măsuri presupune aceasta

384
PSD vrea
În ședința Comitetului Executiv Național al PSD, social democrații au decis să modifice în Parlament documentul pentru prelungirea stării de alertă pe care îl va elabora Guvernul sub forma unei Hotărâri. PSD vrea "o stare de tranziție spre normalitate" pentru 15 zile, în care să fie interzise achizițiile directe, să se deschidă spitalele pentru bolnavii cronici și să se redeschidă bisericile pentru slujbe în interior, informează Digi24.


În discuțiile interne, liderii PSD au spus că așteaptă Hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă și datele epidemiologice care ar trebui să însoțească documentul. De asemenea, a fost discutată și varianta deschiderii restaurantelor, însă forma "mai trebuie analizată". Se ia în calcul deschiderea restaurantelor din hoteluri, măcar pentru familiile cu copii.


Dacă Guvernul va adopta în ședința de marți Hotărârea privind prelungirea stării de alertă, plenul în care va fi dezbătut și votat documentul va fi programat până la finalul săptămânii, mai spun surse din partid.


Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, înaintea ședinței CEx, referindu-se la hotărârea privind prelungirea stării de alertă, că parlamentarii social-democrați vor vota tot ce ține de sănătatea românilor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.765 secunde