Mai multe ştiri online:

PSD, reacție dură după contestarea bugetului: Tare mi-aș dori să-l suspendăm pe Iohannis!

Ştire online publicată Vineri, 22 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, a criticat decizia președintelui României de a trimite legea bugetului la CCR, mentionand ca la nivelul partidului nu se va lua o decizie de suspendare, insa personal si-ar dori acest lucru. Mai mult, liderul PSD Vaslui spune că șeful statului este inconstient.


"Apare ideea că singurul tătuc al națiunii care are grijă de țară e domnul Klaus Iohannis. Dorește doar să împiedice bugetul. Noi investim în programele nationale fonduri UE într-un număr masiv de lucrări. Facem progrese remarcabile în ce privește drumurile, școlile. Îmi pare foarte rău de măsura pe care trebuie să o luăm. Nu îl vom suspenda, dar tare mi-aș dori. Evident că nu se va întâmpla, că sunt comandamente politice mai înalte, care nu ne permit să ne jucăm cu asemenea chestiuni. E inconștient dacă își permite să facă lucrul acesta în momentul acesta", a declarat, la Digi24, Dumitru Buzatu.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că guvernarea PSD a eșuat, nu guvernează pentru români, ci pentru Dragnea, iar bugetul pe 2019 este „bugetul rușinii naționale”, care nu doar că pune în pericol economia națională, dar are aspecte clare de neconstituționalitate. Președintele a anunțat că va sesiza CCR în privința bugetului. Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, într-o conferință de presă la Cluj, că gestul președintelui Klaus Iohannis de a trimite bugetul la Curtea Constituțională (CCR) este total inoportun și nejustificat.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8267 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7374 secunde