"PSD nu susține proiectul privind pensiile speciale"

84

Articole de la același autor

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat că PSD nu susține proiectul deputatului Anghel Stanciu privind pensiile speciale pentru parlamentari, considerând că parlamentarilor trebuie să li se calculeze pensia pe principiul contributivității, ca pentru toți cetățenii.
"PSD nu susține proiectul de lege al domnului Anghel Stanciu privind pensiile speciale pentru parlamentari. Nu dorim niciun fel de privilegiu sau avantaj pentru senatori și deputați. Considerăm că parlamentarilor trebuie să li se calculeze pensia pe principiul contributivității, ca pentru toți cetățenii", a precizat Firea, într-o declarație remisă Mediafax.
Anghel Stanciu este deputat PSD și unul dintre inițiatorii propunerii legislative privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniți din rândul aparatului auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și al parchetelor de pe lângă acestea, din rândul personalului diplomatic și consular, din rândul funcționarilor publici parlamentari, din rândul deputaților și senatorilor, din rândul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviația civilă și din cadrul Curții de Conturi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "PNL și PSD să se reformeze"
Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Geoană renunță la casa de la RA-APPS
Pagina a fost generata in 0.5921 secunde