PSD îl cheamă pe Orban în Parlament pentru a da explicații despre "scandalul Unifarm"

174
PSD îi solicită premierului Ludovic Orban să se prezinte, săptămâna aceasta, în Parlament, pentru a explica legăturile dintre Guvern și cazul de corupție de la Unifarm, a declarat, ieri, senatorul social-democrat Radu Oprea.

"Premierul nu are dreptul să tacă, acuzațiile sunt mult prea grave și-l vizează direct și personal. Trebuie să răspundă la mai multe întrebări pe care îl vedem că le evită și la toate întâlnirile cu presa nu a răspuns la faptul că există o legătură directă între dumnealui și administratorul firmei implicate în scandalul de corupție. Cred că trebuie să vină și să răspundă acestei întrebări clar, precis.

Trebuie, de asemenea, să lămurească aspectele relatate în mass-media, dacă a făcut acele intervenții personale către directorul Unifarm, când i-a cerut să nu rezilieze contractul cu acea firmă, deși măștile erau de proastă calitate. N-a răspuns niciodată la aceste acuzații foarte grave și credem că, în Parlament, în fața reprezentanților cetățenilor, este locul unde trebuie să răspundă obligatoriu la aceste întrebări", a spus senatorul PSD, în cadrul unei conferințe de presă.

Radu Oprea a mai spus că parlamentarii PSD doresc să afle dacă prelungirea stării de alertă a fost cumva conexată cu obligativitatea purtării măștilor.

"Foarte mulți dintre apropiații, dintre firmele care au adus măști în țară sunt apropiate foarte mult de PNL și îi solicităm premierului să răspundă la acest lucru foarte clar: dacă a prelungit tocmai pentru a putea ca aceste măști să fie vândute?", a adăugat senatorul Radu Oprea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3383 secunde