PSD este partidul care a realizat cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani!

1242
PSD este partidul care a realizat cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani, iar cifrele o confirmă. După ce guvernarea PNL a majorat TVA de la 19% la 24%, a crescut taxele firmelor, a impozitat pensiile, guvernare PSD s-a remarcat întotdeauna prin reducerea taxelor și stimularea economiei.


Astfel, Partidul Social Democrat a readus TVA la 19%, iar anul trecut a redus TVA la doar 5% în domeniul turismului. De asemenea, peste 90% dintre firmele românești beneficiază azi de cel mai bun regim fiscal din istoria recentă a României: doar 1% din cifra de afaceri!


Tot Partidul Social Democrat a eliminat 102 taxe care vizau în mod direct populația, respectiv taxa radio-TV, taxa pentru înmatriculare auto, taxele pentru schimbarea sau înnoirea buletinului, pașaportului etc.
"În acest fel, PSD a lăsat mai mulți bani în buzunarele pensionarilor, în plus față de creșterile succesive ale punctului de pensie, cu valori mai mari și în avans față de prevederile inițiale ale legii" se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Rovanei Plumb.


PSD a scutit toți pensionarii de plata contribuțiilor sociale


În același timp, PSD a scutit toți pensionarii de plata contribuțiilor sociale, iar pe cei cu pensii mai mici de 2.000 lei i-a scutit și de plata impozitului, în timp ce pentru ceilalți a redus impozitul pe venit de la 16% la 10% din ceea ce depășește acest prag. În acest fel, PSD a lăsat mai mulți bani în buzunarele pensionarilor, în plus față de creșterile succesive ale punctului de pensie, cu valori mai mari și în avans față de prevederile inițiale ale legii.


"Avem bani și pentru mărirea pensiilor și salariilor, așa cum am dovedit că am avut și anul trecut. Prim modificările pe care Guvernul le-a făcut legii plafoanelor bugetare, am asigurat și creșterea alocațiilor pentru copii de la 84 lei la 150 lei, iar în cazul copiilor cu dizabilități de la 200 lei la 300 de lei", a declarat premierul Viorica Dăncilă.


(Comandat de Partidul Social Democrat – PSD, realizat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 41190008)






Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5529 secunde