€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

PSD Constanța, susținere pentru Viorica Dăncilă la conducerea partidului. Felix Stroe țintește funcția de secretar general

Ştire online publicată Miercuri, 19 Iunie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Social-democrații din Constanța s-au reunit, astăzi, în cadrul conferinței extraordinare județene a PSD Constanța. La întâlnire au participat 260 de delegați.

Conform ordinii de zi adoptate prin vot, s-a procedat la o analiză a rezultatelor alegerilor pentru Parlamentul European, din 26 mai 2019. Totodată, au fost desemnați cei 123 de delegați ai Organizației Județene PSD Constanța la Congresul Extraordinar din 29 iunie, conform normei de reprezentare. În plus, au fost cooptați în Biroul Permanent Județean senatorii Liviu Tit Brăiloiu și Ștefan Mihu. De asemenea, a fost validată propunerea Biroului Permanent Județean pentru susținerea candidaturii lui Stroe Felix, președinte al Organizației Județene Constanța la funcția de secretar general al Partidului Social Democrat.

Tot în cadrul întâlnirii de astăzi, social-democrații de la malul mării au adoptat Rezoluția Conferinței Extraordinare Județene privind susținerea președintelui executiv Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8423 secunde