PSD Constanța, prima reacție după proteste: "Îl sprijinim necondționat pe Liviu Dragnea"

1295
8
PSD Constanța, prima reacție  după proteste:

Articole de la același autor

Odată cu domolirea manifestațiilor de stradă la Constanța, ce au atins punctul culminant pe 4 și 5 februarie când au protestat aproximativ 12.000 de constănțeni, social-democrații de la malul mării au prins glas. După lungi zile de tăcere și emoții, PSD Constanța a anunțat, ieri, că organizația îi sprijină pe Liviu Dragnea și Guvernul Grindeanu. Ba mai mult, pesediștii constănțeni condamnă declarațiile publice ale primarului Iașului, Mihai Chirică, vicepreședinte al PSD, căruia îi cer capul.

"Comitetul Executiv Județean al Partidului Social Democrat Constanța, reunit în ședință lărgită, a adoptat trei rezoluții cu privire la susținerea Guvernului Grindeanu, sprijinul acordat președintelui PSD, Liviu Dragnea, și declarațiile publice ale domnului Mihai Chirică, președinte al Organizației Județene a PSD Iași.

PSD Constanța transmite în unanimitate un mesaj de susținere pentru Guvernul condus de Sorin Grindeanu și pentru implementarea programului de guvernare cu care Partidului Social Democrat a câștigat încrederea românilor și votul acestora la alegerile din 11 decembrie 2016.

PSD Constanța îl sprijină necondiționat pe Liviu Dragnea în funcția de președinte al partidului și se delimitează categoric de declarațiile domnului Mihai Chirică, votând în unanimitate propunerea de eliberare a acestuia din funcția de vicepreședinte național al PSD", se arată în-tr-un comunicat de presă al PSD Constanța.

v v v

Rezoluțiile social-democraților din Constanța vin după ce PSD pare să fi intrat într-un război intern, provocat de poziția tranșantă a primarului Iașului, unul dintre vicepreședinții la nivel central ai partidului. Acesta a condamnat ferm Ordonanța 13 și l-a acuzat pe președintele Liviu Dragnea că a stat în spatele emiterii ei pentru a-și șterge dosarele, reproșându-i totodată că a dus partidul pe o pantă periculoasă. Poziția acestuia pare să fie susținută, neoficial deocamdată, de organizațiile PSD din Moldova și Transilvania, în timp ce filialele din sudul țării cer deja excluderea lui Mihai Chirică din partid.

În acest context, PSD Constanța a decis să se poziționeze de partea lui Dragnea și a Guvernului Grindeanu. Nu era greu de anticipat această mișcare, în condițiile în care organizația de la malul mării are doi miniștri în Executiv: Sevil Shhaideh - vicepremier și ministrul Dezvoltării și Mircea Dobre - ministrul Turismului.   

Comentează știrea

UN CIOBAN
16 februarie 2017
INCONSTIENTA "PUTERII"

SPRIJINITI-L FRATILOR CU PROPTELE SI EVENTUAL UN BAT IN CUR CA ARE MARE NEVOIE IN ACEST TIMP.DAR CU ORICE L-ATI SPRIJINI TOT NU O SA TINA MULTA VREME SI O SA CADA IN PARTEA DE DUPA ZID. ORICUM OMUL ESTE TERMINAT. CRED CA ORICE BOU S-AR FII DAT DIN DRUM INTR-O ASTFEL DE SITUATIE. DAR BOUL NOSTRU PASTE IN CONTINUARE PANA CAND O SA-L BAGE IN GRAJD CU FN LA IESLA SI LANTISOR LA GRUMAZ.

ion
16 februarie 2017
partidul social

Un partid social asa cum se declara PSD ar fi bine sa puna pe primul loc interesele societati si nu cele ale sefilor din partid. Asta este valabil pentru orice partid care vrea sa reziste in timp. La conducerea PSD nu am vazut decat indivizi dornici de putere si bogatie. Pentru ei. E o mare diferenta intre ce declara si ceea ce fac.

Sindbad
16 februarie 2017
PSD-ul

Câte locuri de muncă a creat PSD-ul la C-ța ? Câte companii a adus la C-ța ? Ce beneficii a dat PSD-ul companiilor străine/românești pt. a veni la C-ța ? Aud ? Altceva în afara firmelor de casă ale partidului, alimentate pe principiul - Unu-ncarcă, unul descarcă, Merge treaba ? Ce te bagi ? - Un partid pt. camarila roșie, plin de penali, care îi spoliază pe unii pt. a da firimituri altor categorii defavorizate să-i voteze. Ce ați făcut pt. cei care plătesc taxe și impozite la greu ? Ptr. țigani și mocangii, se știeeee! Și este valabil și pt. ALDE, PNL și PMP.

Doru
16 februarie 2017
Ghicitoare

De ce sprijina "neconditionat"un infractor PSD Constanta ? viceprim-ministru d-na Nicusor,min.turismului - viceprimaru' Dobre si tot neamu',Fagadau - copilu' lui'Mazare.pe merite,sigur toti ! Ala micu a' lu'Dobre si tot neamu' are experienta in turism -a vandut paine turistilor ! vai de oraselul si tara asta ! dar o meritam ,asa s-a votat doar.

cetatean
16 februarie 2017
dragnea si partidul

in Franta in timpul "DOMNIEI"de 14 ani a lui Miterand(patrid socialist), un ministru,(Beregovoy) si un secretar de stat s-au sinucis când au inteles ce porcarii se petrec in partidul in care ei au crezut si l-au slujit. cred ca sunt singurele persoane oneste pe care le-a avut un partid socialist. ai nostrii ,nu numai ca nu se sinucid, dar sunt capabili sa sacrifice un popor pentru interesele personale

Chiar mai mult
16 februarie 2017
Voi nu stiti nimic

Zeci de colective de oameni ai muncii din fabrici si uzine,muncitori,intelectuali,tarani cooperatori,prostituate au trimis sute de mesaje de sustinere pentru conducatorul nostru iubit,tovarasul Liviu Dragnea.Sa ne traiesti tovarase Liviu Dragnea,cel mai iubit fiu al poporului.Juram ca nu vom precupeti niciun efort pentru construirea societatii socialiste multipesedist dezvoltate.La dreacu cu cilonistii iohanistii,basistii sorosistii,nazistii si toti dusmani ai poporului roman ca din cauza lor o ducem noi greu.Servesc Pesedeul ! Traiasca PSD,partidul unic al hotilor si talharilor romani ! Te iubim tovarase Dragnea.

bonifacio
16 februarie 2017
-----------

necondiționat? partid de hoți si puturoși, ce vrei? n-ai cu cine !

alegator
16 februarie 2017
ciuma rosie

Traiasca PSD,o sa vedeti voi cand o sa vina matracuca de Olguta cu un milion de batranei sa-l apere pe Dragnea ,dar ghinion batraneii aia multi au inceput sa se mai razgandeasca sa mai dispara ca asta e cursul vietii ,GHINION.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.561 secunde