Mai multe ştiri online:

PSD Constanța mizează pe studenții de la Științe Politice de la "Ovidius"

Ştire online publicată Miercuri, 15 Noiembrie 2017. Autor: Carmen MOCANU
La invitația Grupului Parlamentar PSD Constanța, 50 de studenți ai Facultății de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității „Ovidius” au vizitat, la începutul acestei săptămâni, Parlamentul României.


Deputații George Vișan, Cristina Du-mitrache și Radu Babuș, împreună cu senatorii Ștefan Mihu și Liviu Brăiloiu, au petrecut câteva ore în compania tinerilor, au răspuns întrebărilor acestora și i-au însoțit pe tot parcursul vizitei.


„Mă bucur că am avut ocazia să îi cunosc pe acești studenți constănțeni, interesați de ceea ce înseamnă procesul legislativ. Sper că ei sunt cei care vor reprezenta viitoarea clasă politică”, a declarat deputatul George Vișan.


Cei 50 de tineri au participat la ședințele de plen, atât la Camera Deputaților, cât și la Senat.


„Am fost foarte plăcut surprins de discuțiile pe care le-am avut împreună cu ei și consider că trebuie să organizăm astfel de vizite pentru un număr cât mai mare de studenți din toate universitățile constănțene”, a completat senatorul Ștefan Mihu.


Pe întreg parcursul acestei „ore deschise”, grupul de studenți a fost coordonat de conf. univ. dr. Marioara Cojoc și lect. univ. dr. Răzvan Victor Pantelimon.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8295 secunde