PRU l-a desemnat pe Dănuț Moldovan candidat la Primăria Mangalia

450
PRU l-a desemnat pe Dănuț Moldovan candidat  la Primăria Mangalia - prucandidatmangaliadanutmoldovan-1460653576.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Partidului România Unită au inaugurat, recent, sediul organizației din municipiul Mangalia, în cadrul evenimentului fiind prezentată echipa și candidatul la Primăria Municipiului Mangalia, în persoana consilierului independent Dănuț Moldovan.

În cadrul conferinței de presă organizată la fața locului, dialogul cu presa a fost deschis de președintele organizației PRU Mangalia, Ioan Negrea, care a vorbit despre efor-turile de a obține, apoi de a amenaja sediul acestei formațiuni politice.

La rândul lui, Dănuț Moldovan a anunțat că va candida pentru poziția de primar al Mangaliei și și-a asumat răspunderea pentru o campanie transparentă, echilibrată, bazată pe comunicarea directă cu cetățenii și pe un program cu proiecte realiste și realizabile, bazate pe principalele necesități ale cetățenilor. Mai mult, el a semnat adeziunea la Partidul România Unită și a menționat că nu dorește funcții politice, doar o echipă de încredere care să îi împărtășească ideile și cu care să elaboreze proiectele necesare comunității locale.

Prezent la eveniment, președintele Organizației Județene a PRU Constanța, avocatul Dumitru Bădrăgan, a subliniat calitățile candidatului Dănuț Moldovan și și-a exprimat încrederea în experiența sa politică și administrativă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8911 secunde