PRU a fuzionat cu Partidul Românilor de Pretutindeni

260
4
PRU a fuzionat cu Partidul Românilor de Pretutindeni - prubogdandiaconu-1479738505.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Partidului România Unită au transmis, ieri, că partidul pe care-l reprezintă a fuzionat prin absorbție cu Partidul Românilor de Pretutindeni.


Potrivit unui comunicat de presă transmis de PRU, Partidul Românilor de Pretutindeni (PRP) are aproximativ 10.000 de membri organizați în 10 filiale județene și 15 filiale în afara granițelor țării.


"Împreună devenim o forță care va readuce valorile românești pe primul loc, de la capitalul autohton, până la zona spirituală a acestui popor. Noi am înființat un partid care să fie o voce puternică a românilor plecați în străinătate și care își doresc să revină în țară, dar care, din păcate, nu au foarte multe opțiuni la întoarcerea acasă. Împreună, alături de Partidul România Unită, ne vom recăpăta cu toții încrederea în forțele proprii și vom munci pentru același țel comun: reformarea României", a declarat președintele PRP, Emanuel Sorin Cioacă.


La rândul său, liderul Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, a spus că PRU este mai puternic și a făcut un apel către alte "formațiuni cu adevărat românești" să i se alăture.


"Ne bucurăm că prietenii noștri din Partidul Românilor de Pretutindeni au ales Partidul România Unită. Suntem acum mai puternici, într-adevăr, iar mesajul nostru, spus clar și românește, se va auzi de-acum și mai bine: e timpul să spunem stop oricărui demers antiromânesc, e timpul să readucem în prim plan valorile acestui neam și ceea ce ne definește ca popor. Partidul România Unită s-a întărit. Este un moment în care le pot spune și altor formațiuni cu adevărat românești că ni se pot alătura, ca să facem împreună politica neamului românesc", a afirmat Bogdan Diaconu.


Comentează știrea

Cetățean
21 noiembrie 2016
PRU

Suucces PRU si reusite mari in tot ce facetzi !

DODO
22 noiembrie 2016
tupeul hotilor si prostia naivilor

cetatene de la 1 sper ca ai vorbit cu ironie ori nu stii ca PRU a fost facut ca o alternativa pentru Ponta , Ghita & Co.in caz ca se loveau de Dragnea . Daca tu esti votantul lor atunci ai grave probleme de a intelege pe ce lume traiesti Vezi cine sint membrii fondatori.Ce fel de politicieni pot fii cei care stau in banca cu Ghita ?

Cetățean al urbei
24 noiembrie 2016
Pentru PRU !

Muuult succes si reusite mari,in ce atzi pornit, ca atzi pornit bine si vrajmasilor gâdnd bun,vrajmasilor le urăm, sa aiba de lucru, ca sa nu-si vâre nasul unde nu treabuie !

anonim
29 noiembrie 2016
constatare

pnl=pdl si ciolos, vor ca ROMANII, sa mearga inainte, cum adica ? Cu picioarele inainte ! INSEAMNA ca romanii, au sa mearga DIRECT / DREPT la CIMITIR, probabil ca asta-i tzelul, programul pnl=pdl, pentru noi, romanii, in felul asta SOROS si cei amintitzi la inceputul mesajului, rezolva problema imputzinarii, reducerii populatziei globului !

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 August 2016
Stire din Politică-Administrație : Mihai Sturzu s-a înscris în PRU
Marţi, 08 Martie 2016
Stire din Politică-Administrație : PRU are filială în comuna Corbu
Pagina a fost generata in 1.5372 secunde