Ludovic Orban:

"Protocolul de fuziune cu PACT va fi definitivat zilele următoare"

214
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, că protocolul de fuziune dintre Partidul Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT) și Partidul Național Liberal va fi definitivat zilele următoare, urmând ca acest document să fie supus aprobării forurilor statutare ale celor două partide. 
"O echipă formată din secretarul general al partidului, Robert Sighiartău, președintele PNL Bihor, Ilie Bolojan, și subsemnatul am fost mandatați de Biroul Executiv să demarăm negocierile de integrare în PNL a Partidului Acțiunea Civică a Tinerilor condus de domnul președinte Sebastian Burduja. Am purtat discuțiile cu viitorii noștri parteneri și am prezentat în Biroul Executiv rezultatele negocierilor purtate și am luat decizia să demarăm procedurile de integrare a Partidului Acțiunea Civică a Tinerilor, condus de președintele Sebastian Burduja, în PNL", a spus Ludovic Orban. 


El a mai explicat că protocolul de fuziune va fi definitivat în zilele următoare, urmând să fie supus aprobării forurilor statutare ale celor două partide, astfel încât să se finalizeze această procedură prin care tinerii extrem de bine pregătiți, care au dat semnale extrem de serioase că vor să se implice în actul de decizie politică la nivel național, să contribuie cu toată competența și energia pe care o au la îndreptarea României într-o direcție bună, să devină membri ai PNL și să fie reprezentați la nivelul tuturor structurilor de conducere ale PNL. 


La rândul său, președintele PACT, Sebastian Burduja, a susținut că această fuziune este cea mai importantă mișcare între două forțe politice în România anului 2019. 


"Suntem două forțe politice complementare cu valori comune. PACT pentru România înseamnă, pe de-o parte, o echipă de experți pregătiți la cel mai înalt nivel și la universități de prestigiu și la companii și la instituții internaționale, înseamnă o rețea în diaspora de mii sau zeci de mii de români, cea mai întinsă organizație în diaspora este Liga studenților români din străinătate pe care am fondat-o acum zece ani și aducem acest plus al campaniilor purtate în România profundă, în zone complicate, împotriva PSD din 2016", a spus Sebastian Burduja.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3087 secunde