Protest la Palatul Cotroceni pentru eliberarea lui Dragnea din închisoare

274
Protest la Palatul Cotroceni pentru eliberarea lui Dragnea din închisoare - liviu2-1560690652.jpg
Un protest are loc la Palatul Cotroceni, câteva zeci de persoane solicitând demisia președintelui Klaus Iohannis, dar și eliberarea din închisoare a fostului președinte PSD Liviu Dragnea, transmite hotnews.ro.


Manifestanții scandează împotriva președintelui Klaus Iohannis și vor eliberarea fostului președinte PSD, Liviu Dragnea, din penitenciar.


Ei au adus pancarte cu mesaje precum "Și eu sunt Liviu Dragnea", "Jos statul paralel" sau "Liviu. Deținut politic. Libertate", susținând că fostul lider social democrat este deținut politic. Unii dintre protestatari au steaguri tricolore.


"Dragnea te iubim, noi ca tine nu găsim"; "Sunt alături de un om care a fost trimis în pușcărie", scrie pe alte pancarte, potrivit Agerpres.


Unul dintre protestatari, Petruț Petreschioiu, de profesie inginer, declară că a venit la manifestație pentru un om care "merită tot respectul, pentru tot ce a făcut în țara asta și pentru oameni". "Doresc eliberarea lui, e clar că a fost un dosar politic - și primul și al doilea - deci e un abuz evident", a afirmat acesta.


Potrivit jandarmilor, protestul este unul spontan, nefiind autorizat de către autorități.


Manifestația a fost organizată pe rețelele de socializare, sub titlul "Demisia Iohannis! Dragnea în libertate! Apel la Patriotism!".


"Doar pentru patrioții adevărați !!!!!!!!! Nu degeaba s-au luptat stamosii noștrii pentru țară începând de la cei mai mari domnitori până la Liviu Dragnea! libertateeee Liviu Dragnea!!!! Jos Iohannis trădătorul/impostorul/dictatorul!!! Haideți să strângem rândurile și să îi arătăm sasului că nu îi aparțin aceste meleaguri și nu îi dăm voie să ne rupă țară!!!!!!!!", au transmis organizatorii pe pagina evenimentului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3548 secunde