Mai multe ştiri online:

Proiectul transfrontalier "Culture Eternity", aprobat de aleșii locali de la Medgidia

Ştire online publicată Luni, 16 Iulie 2018. Autor: Carmen MOCANU
Consiliul Local Municipal Medgidia a fost convocat, zilele trecute, în ședința ordinară a lunii iulie. Pe ordinea de zi au fost propuse spre aprobare șapte proiecte de hotărâre.


La primul punct s-a votat proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2018. Potrivit reprezentanților administrației publice locale, s-a avut în vedere introducerea pe lista de investiții a sumei de 5.311.345 lei, reprezentând contractul de finanțare cu privire la proiectul ce vizează reabilitarea clădirii și a salii de sport de la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”.


La punctul următor a trecut de votul aleșilor locali proiectul de hotărâre privind aprobarea planului de ocupare a funcțiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Medgidia, pentru anul 2018.


De această dată, proiectul referitor la modificarea și completarea HCL nr.156/19.10.2017 privind aprobarea proiectului „Culture Eternity” finanțat prin România - Bulgaria Cross – Border Cooperation Operational Programme, în parteneriat cu Primăria orașului Elena –Bulgaria, precum și a contribuției de 2% din bugetul proiectului a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admis. Programul include șapte județe din România și opt districte din Bulgaria. Conform administrației locale, acest proiect va aduce în municipiu peste două milioane de lei, bani nerambursabili pentru finanțarea Festivalului de Jocuri și Reconstituiri Istorice „Dapyx” și a Taberei Internaționale de Pictură „Lucian Grigorescu”.


În cadrul aceleiași ședințe s-a aprobat și contul de execuție a bugetului de venituri și cheltuieli, precum și situațiilor financiare ale SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia, pe anul 2017.


În schimb, nu au întrunit numărul necesar de voturi proiectele de hotărâre ce vizau aprobarea încetării aplicabilității HCL nr.24/31.03.2016, avizarea/aprobarea documentațiilor de atribuire a contractelor de delegare, prin concesiune, a gestiunii serviciului de salubrizare aferente Proiectului „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Județul Constanța” și Aprobarea revocării HCL nr.18/23.02.2017 privind revocarea HCL nr.30/21.04.2016.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.0598 secunde