Liderul PSD, Liviu Dragnea:

"Proiectul noii legi a pensiilor va fi prezentat public în maxim două luni"

350
2
Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că proiectul noii legi a pensiilor va fi prezentat public în maxim două luni.

El a declarat, într-o emisiune la România TV, că noua lege a pensiilor este necesară și obligatorie, ea urmând să îndrepte niște nedreptăți îngrozitoare.

"Eu cred că, într-o lună, în maxim două luni, Guvernul, Coaliția va prezenta public care este forma acestui proiect de lege, după care să înceapă procedurile de transparență, de dezbatere și întâlniri ale Ministerului Muncii, ale președinților de comisii de specialitate din Parlament cu organizațiile de pensionari, cu alte structuri din societatea civilă, pentru ca atunci când vom intra în procedura parlamentară, lucrurile să nu treneze foarte mult", a afirmat Dragnea.

Liderul PSD a dat asigurări că noua lege a pensiilor nu va determina scăderea veniturilor pensionarilor, însă a subliniat că, pentru a putea aplica actul normativ, este nevoie de un efort bugetar destul de mare.

"Nu vrem să scădem pensiile, dimpotrivă, și atunci este nevoie pentru a îndrepta aceste lucruri de o sumă, nu mică, și se lucrează în aceste zile, în această perioadă, la variante prin care să se găsească sustenabilitatea și, ca să vorbesc mai pe românește, care este cel mai bun calendar și cea mai bună dată de la care să înceapă să intre în vigoare legea și eșalonarea pe an în așa fel încât să poată fi posibil să fie susținut acest efort financiar, care este destul de mare, dar care este necesar", a adăugat Liviu Dragnea.

Președintele social-democrat a mai spus că întârzierea publicării proiectului de lege a fost generată de simulările care se fac privind punerea în practică.

"Decizia luată este să se facă atâtea simulări cât este nevoie pentru ca proiectul o dată prezentat, pe de o parte să fie ușor să fie înțeles, iar pe de altă parte să aibă toată lumea garanția că va putea fi susținută, nu numai de acest guvern, ci și de către guvernele viitoare, pentru că nu te poți juca cu sistemul de pensii", a precizat Dragnea, citat de Agerpres.

Comentează știrea

zazu
7 februarie 2018
nputinciosi !

Toti politicienii sunteti niste oameni fara mila si fara omenie ! Pnl-ul are in componentza pe fratzii lui dragnea liviu nicolae si valcov darius, adica pdl-sti defapt fosti si actuali pdl-sti ca ei au ramas cu naravul de la tatucul lor basescu traian : pungasi, pusi pe imbogatzire fara margini, sa taie salariile si pensiile si batjocura, toate duse paaaana la maximum, adica bestii cu chip de om care sunt mana in mana cu cei din afara Romaniei. Cei doi : dragnea liviu nicolae si valcov darius, au avut data misiunea de a patrunde in functziile inalte ale psd-ului pentru ca acest partid sa o ia incet incet, dar sigur pe drumul : pntcd-ului si pnl-ului ( partide istorice : pnl, pntcd si psd-ul fiind urmasul fostului partid istoric psdmr ). Dupa cum bine observam, ca pesdistii adevaratzi au fost inlaturatzi chiar eliminatzi din schema de conducere a psd-ului, au fost recrutatzi oameni prost / slab pregatitzib pentru a induce oamenilor in minte, ca vechii psdisti sunt niste : incapabili, agramatzi, terchea berchea............. ! Unde-s : V V PONTA, C ANTONESCU, M GEOANA......... ?! Totzi, pe care i-am amintit sunt indepartatzi, vatafi au ramas in partidele istorice : turcan raluca, dragnea liviu nicolae, valcov darius........ , acestiau au misiuni bine pregatite de basescu traian si de cei din fruntea ue, adica lichidarea si aruncarea celor doua partide la lada de gunoi a istoriei si acum tradatorii din pnl si psd, asista neputinciosi la devorarea prtidelor lor !

GOGU
7 februarie 2018
Guvern

Dați oamenilor : salarii și pensii conform muncii, randamentului și studiilor și numai amăgiți poporul român cu prostii și chestii prin vreți să amăgiți și să prostiți lumea că dați, că ajutați românii, ce ajutor, care ajutor, ajutorul este defapt excrocheria și șărlătănia șarlatanilor de la guvernare pentru ai determina pe oamenii acestei țări ca să vă voteze pe voi, politicienilor fără milă și fără caracter puși pe căpătuială și îmbogățire fără a muncii, stați cocoțați acolo sus în funcții călduțe, fără a avea rușine, vă bateți joc de noi, oamenii, banii noștri din impozite și taxe de tot felul, pe urmă apare pe sticlă, vasilescu lia olguța și ne mai promite : măriri de salarii și pensii, ajutoare sociale, pensia a 13 a pe care nu a văzut-o absolut nimeni, mai trece timpul și ne mai minte una alta și în felul acesta am parcurs aproape 30 de ani de minciuni și sărăcie pentru noi, oamenii de rând, iar tovarășii guvernanți de la vlădică și până la aleșii locali inclusiv îmbogățire fără margini, cu euro și dolari în conturi românești și străine, vile, palate, mașini diferite, yahturi, vaporașe, excursii în zone exotice, păduri, amantlâcuri de tot felul, amantele și amanții mai tineri / e decât copiii lor, așa-i când ai bani, faci ce-ți poftește inima, nebunie totală / generală și noi, oameni naivi ce suntem, îi votăm pe toți de la stânga la dreapta fără nici un discernământ, la vot, punem ștampila fără minte, fără ca să gândim nici un pic, păi, pentru acest fapt politicieniiîși bat joc de noi toți românii, SĂ NE TREZIM ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA !?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2042 secunde