Proiectul Legii salarizării unitare, prezentat în Comitetul Executiv al PSD

277
1
Proiectul Legii salarizării unitare, prezentat în Comitetul Executiv al PSD - psdliaolgutavasilescu-1491405398.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat, ieri, că proiectul Legii salarizării unitare va fi prezentat, astăzi, în comitetul executiv al PSD, de către Liviu Dragnea, iar apoi va fi semnat de către parlamentarii convocați la Sinaia.


"Joi, în comitetul executiv al Partidului Social Democrat, la care este așteptat și domnul Călin Popescu Tăriceanu, va fi prezentat proiectul de lege de către domnul președinte Liviu Dragnea și apoi parlamentarii care sunt convocați și ei la Sinaia vor putea să semneze proiectul de lege ca să se transmită Parlamentului României", a spus Lia Olguța Vasilescu.


De asemenea, ministrul a dat asigurări că atât timp cât va fi PSD la guvernare această lege de salarizare va fi aplicată.


"Noi ne-am calculat foarte bine programul de guvernare. Acum îl descoperă toți. Au văzut că ce tragedie, cresc salariile. Văd în fiecare zi lideri de sindicat care sunt în chinuri că se măresc salariile. Cred că este prima oară în istorie când văd așa ceva, un lider de sindicat care să ceară demisia ministrului pentru că a dublat salariile. Ce pot să vă asigur este că această lege va intra în vigoare de la 1 iulie și va fi aplicată cel puțin până la sfârșitul perioadei în care noi suntem la guvernare", a mai afirmat Lia Olguța Vasilescu. 


Comentează știrea

MIHAI
6 aprilie 2017
VIATA GREA DE POLITICIAN

Conform traditiei politicianiste romanesti , soarta noastra este hotarata la carciuma . Dupa ce fruntasii PSD , guvernul si parlamentarii convocati , adica cei mai alesi dintre alesi , se vor aseza la masa , nu vor incepe festinul pana cand nu va sosi " Cel mult asteptat " dl Trozniceanu , mai asteptat decat Godot , eroul unei piese de teatru . Si dupa desert si eventual dupa o partida de sanius , se va da citire , proiectului Legii salarizarii , lege care , potrivit declaratiei Liei , va fi aplicata cel putin pana cand PSD va guverna Romania , adica pana in vecii vecilor , amin . Putem constata cum intr-o societate pretins democrata si capitalista , salariile se vor plati nu dupa munca si rezultate , adica dupa valoare , ci dupa merit , acesta constand in faptul ca cineva , adica PSD considera ca meriti salariul daca esti dispus sa facai politica pesedista . Deoarece romanii s-au fript cu ciorba lui Boc si Basescu , au dreptul sa-si puna cateva intrebari legitime : Ce se va intampla cu salariile prevazute de aceasta lege in cazul in care din motive neprevazute sau prevazute va avea loc o noua criza economica europeana sau mondiala ? Se vor reduce salariile si pensile sau se va apela la imprumuturi ? Sau , Doamne freest , nu va mai fi Olguta ministresa Muncii si Justitiei Sociale ? Si apropo de merit si valoare ; Dna Olguta a ajuns ministru datorita meritelor de partid sau valorilor pe care le-a creat pentru natiunea romana ? Faptul ca are problem cu Justitia tine de merit sau valOare ? Intrebarea este valabila pentru toti cei care ne hotarasc soarta . Era un gest mai mult decat patriotic daca intalnirea " de lucru " ar fi avut ar fi fost stabilita la " Caru ' cu Bere " .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6523 secunde