Proiect umanitar la Techirghiol

199
Proiect umanitar la Techirghiol - proiectumanitarlatechirghiol7-1428587085.jpg

Articole de la același autor

Liceul Teoretic "Emil Racoviță" din Techirghiol, Fundația Breath România și Primăria orașului au organizat o acțiune umanitară cu ocazia Sărbătorilor Pascale ale unor. Acțiunea s-a derulat în cadrul proiectului "ShoeBox - de la copii la copii" și s-a adresat tinerilor încercați de nevoi sau suferințe. Inițiativa Fundației Breath a fost primită cu bucurie și interes de către elevii liceului din Techirghiol. Cei care au dorit să se implice în acest demers au donat dulciuri, jucării, rechizite și alte produse neperisabile, pe care le-au introdus în cutii frumos ambalate, însoțite de mesaje adresate copiilor care se confruntă cu probleme mari de la vârste fragede.

În cursul zilei de joi, 9 aprilie 2015, reprezentanții instituțiilor partenere au colectat darurile pregătite de elevi și le-au înmânat tinerilor instituționalizați din Centrul Social Comunitar Sparta Rotterdam Techirghiol, dar și unor cazuri sociale din oraș, aflate în evidența Serviciului de Asistență Socială din cadrul Primăriei.

Seitcadil Olgun, președintele Fundației Breath România, a apreciat faptul că elevii sunt interesați să participe într-un număr mare la un astfel de proiect.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4634 secunde