€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Procesul lui Dragnea, cu sala plină. Ședința de judecată s-a reluat: șeful PSD, audiat în scurt timp

Ştire online publicată Luni, 15 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Procesul lui Liviu Dragnea a fost reluat, după o oră. Ședința de judecată fusese suspendată după ce avocata șefului PSD a cerut să fie recuzată o judecătoare din complet, ca urmare a faptului că presa a relatat, recent, că soțul acesteia este susținător PSD. Instanța a respins, însă, solicitarea.


UPDATE 12:40 - Reaudierile încep la procesul lui Liviu Dragnea. Instanța a respins recuzarea judecătoarei Simona Encean.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3762 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8195 secunde