Probleme de sănătate pentru Liviu Dragnea: Liderul PSD a mers la spital pentru un RMN

215
Probleme de sănătate pentru Liviu Dragnea: Liderul PSD a mers la spital pentru un RMN - liviudragnea-1552751562.jpg
Președintele PSD Liviu Dragnea a acuzat dureri de spate în timpul turneului său prin țară și va fi supus unui RMN și unor analize medicale, informează Mediafax. Liderul PSD a început să acuze dureri de spate în special după discursul de la Târgoviște, de vineri, acolo unde a și menționat la pupitru că este foarte rece.


"A mai avut o repriză de discopatie sciatică. S-a acutizat chestia asta. Astăzi de abia mai stătea în picioare să vorbească de durere. Am insistat să se ducă să își facă un RMN să își facă analize și să asculte sfatul medicul. După ședința de la PSD Ilfov ne-am împărțit. Eu și colegul mei Mircea Drăghici am plecat spre Brăila, iar dumnealui a plecat spre București. Domnul Dragnea a plecat la spital, unde medicul îi va face RMN, analize", a declarat Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, informează Hotnews.ro. 


Acesta a mai spus că în funcție de starea sa va pleca sau nu în cursul zilei de mâine la Brăila.


Liderul PSD a început să acuze dureri de spate în special după discursul de la Târgoviște, de vineri, acolo unde a și menționat la pupitru că este foarte rece.

Discopatia lombară apare în urma unor traume fizice repetate și a presiunii constante și îndelungate exercitatea asupra coloanei vertabrale, mai notează agenția de știri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8435 secunde