Problema mașinilor abandonate, în dezbatere publică la Medgidia

208
Problema mașinilor abandonate,  în dezbatere publică la Medgidia - medgidia-1505480419.jpg
Reprezentanții Primăriei Medgidia au organizat, vineri, dezbaterea publică cu tema: "Ridicarea, transportul, depozitarea și restituirea/predarea vehiculelor fără proprietar/stăpân sau abandonate pe domeniul public/privat al Municipiului Medgidia, aflate în administrarea DGDPP".

În cadrul întâlnirii, Marin Lupu, inspector de specialitate în cadrul DGDPP, a expus principalele probleme cu care se confruntă municipalitatea privind acest aspect și ce ar trebui realizat pentru remedierea acestei probleme.

Prin acest proiect se are în vedere fluidizarea traficului auto și pietonal, în special în zona centrală, dar și pe străzile principale cu trafic intens, precum și îmbunătățirea aspectului estetic și gospodăresc al municipiului.

Pentru organizarea și desfășurarea acestei activități a fost întocmit un regulament prin care se coordonează cu strictețe întreaga procedură de lucru.

Operațiunea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor abandonate va fi efectuată cu sprijinul Poliției Locale, DGDPP-ului, precum și de un agent economic de profil, desemnat în urma unei proceduri legale.

"Gestionarea vehiculelor fără proprietar sau abandonate devine o necesitate ca urmare a aspectului inestetic și a ocupării în mod inutil a spațiului public de către acestea", a precizat Marin Lupu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4436 secunde