Primarul Valentin Vrabie continuă proiectul privind realizarea cișmelelor în Peștera

764
1
Primarul Valentin Vrabie continuă proiectul privind realizarea cișmelelor în Peștera - primarulvalentinvrabiecontinua5-1439124667.jpg

Articole de la același autor

Administrația locală din comuna Peștera continuă proiectul de realizare a cișmelelor necesare pentru adăparea tuturor animalelor din zonă. Furnizarea apei se va face, în final, prin intermediul a 18 cișmele dintre care zece au fost deja realizate. Adăparea animalelor în mod gratuit a stimulat crescătorii cărora li s-au redus astfel cheltuielile.

Cele 18 cișmele ce vor fi realizate pe o distanță de 40 de kilometri vor exista atât pe teritoriul comunei Peștera, cât și în satele Izvoru Mic, Izvoru Mare și Ivrinezu.

Primarul comunei Peștera, Valentin Vrabie, a inaugurat primele cinci cișmele în anul 2011, fiind sfințite de Izvorul Tămăduirii.

"Cișmele construite la noi sunt cele mai frumoase din țară. În 200 de ani, în România nu s-a mai construit nicio cișmea, cele mai multe au fost reabilitate", a declarat primarul Valentin Vrabie.

În ceea ce privește investiția efectuată, edilul din Peștera a menționat că acestea au costat sub 30% din costul lor real, deoarece au fost făcute cu costuri minime, în regie proprie. 

Comentează știrea

un constănțean
10 august 2015
bravo

Valentin Vrabie poate fiindcă vrea!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7234 secunde