Primarul Nicolae Matei a făcut fericiți alți 300 de năvodăreni

477
Primarul Nicolae Matei a făcut fericiți alți 300 de năvodăreni - extragerecastigatoriscutireplata-1343835064.jpg
Așa cum se întâmplă lunar, liderul administrației locale Năvodari, Nicolae Matei, a reușit să-i bucure pe alți 300 de năvodăreni prin programul demarat încă din perioada sezonului rece, "Ideea mea și norocul tău". Astfel, în cursul serii de marți, alte 300 de persoane au aflat că vor fi scutite timp de o lună de la plata agentului termic.

În acest sens, a avut loc o nouă extra-gere pentru desemnarea câștigătorilor tichetelor gratuite.

Reamintim că proiectul inițiat de primarul Matei este derulat pentru toți abonații la sistemul centralizat de energie termică din Năvodari și prevede acordarea de gratuitate pentru un număr de 300 de apartamente în fiecare lună. Singurele condiții pentru a putea beneficia de "cadoul" făcut de Primăria Năvodari sunt ca abonații să nu fie restanțieri la plata facturilor de energie termică la data extragerii și să nu se debranșeze, cel puțin doi ani, din sistem.

Tombola va continua și în următoarele luni, până la epuizarea biletelor din cele două urne de extragere, astfel că năvodărenii au mai multe șanse de a beneficia de surpriza oferită de administrația locală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3785 secunde