€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Primarul Mariana Gâju solicită amplasarea unui radar în Cumpăna

Ştire online publicată Vineri, 24 Iulie 2015. Autor: Carmen MOCANU
Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a trimis Inspectoratului de Poliție Județean Constanța o adresă prin care solicită conducerii instituției să dispună delegarea unui specialist din cadrul Poliției Rutiere care să facă parte din comisia de amplasare a indicatoarelor de circulație rutieră, care va avea loc în perioada 27-29 iulie 2015. De asemenea, a solicitat instalarea unui aparat radar în vederea asigurării respectării legislației în vigoare referitoare la viteza legală, precum și alte abateri în trafic, cum ar fi desfășurarea de concursuri, antrenamente ori întreceri pe drumurile publice.

Decizia a fost luată deoarece se consideră că, în urma tragicului eveniment rutier din 16 iulie, soldat cu decesul unei eleve de 11 ani, din comună, este imperios necesară verificarea traficului pe principalele străzi din localitate, având în vedere neregulile flagrante comise de către conducătorii auto, respectiv, conducerea unui autoturism fără permis de conducere sau în stare de ebrietate, conducerea cu viteză excesivă, neacordarea de prioritate la trecerea de pietoni.

„Prezența echipajelor Poliției Rutiere va avea drept scop stoparea infracțiunilor rutiere, întrucât în ultimele două săptămâni au avut loc evenimente rutiere cu consecințe grave. Primăria comunei Cumpăna a început montarea limitatoarelor de viteză pe DN 39E, dar nu avem posibilitate financiară pentru montarea lor pe toate cele 156 de străzi din comună, din care 38 de străzi sunt asfaltate, însumând 30 kilometri”, a transmis primarul Mariana Gâju. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.5928 secunde