Primarul Mariana Gâju a plecat în China cu elevi și agenți economici din comună

528
Primarul  Mariana Gâju  a plecat în China  cu elevi și agenți  economici  din comună - delegatiedincumpanainchina-1469112399.jpg

Articole de la același autor

O delegație din localitatea Cumpăna alcătuită din 10 persoane efectuează, în perioada 17- 22 iulie, o vizită în China, la invitația administrației orașului Zhuanghang, Districtul Fengxian, Shanghai. Aceasta este prima vizită înscrisă în calendarul stabilit la încheierea Acordului de Înfrățire semnat în comuna Cumpăna în data de 3 noiembrie 2014 de către reprezentanții celor două administrații.

Deplasarea a fost supusă aprobării Consiliului Local Cumpăna în ședința din data de 15 iulie 2016, fiind aprobată de 13 consilieri din cei 15 prezenți la ședin-ță.

Delegația comunei Cumpăna este condusă de primarul Mariana Gâju. Din ea fac parte patru agenți economici ce își desfășoară activitatea în localitate, precum și cinci elevi cu rezultate deosebite la învățătură, care au fost premiați la olimpiade județene la diferite discipline de învățământ. Costurile privind deplasarea elevilor au fost susținute de către cei patru agenți economici. Pe de altă parte, administrația orașului Zhuanghang, Districtul Fenghian, Shanghai - China asigură asistența medicală, cazarea și masa pentru întreaga delegație pe perioada șederii în China.

Vizita delegației din comuna Cumpăna pe parcursul celor cinci zile de ședere în China va cuprinde întâlniri cu administrația publică locală, cu instituții de învățământ, precum și cu agenți economici. De asemenea, se va vizita atât orașul vechi Shanghai, cât și orașul modern. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4796 secunde