Primarul Mariana Gâju a oficiat căsătorii pentru o zi. Care a fost motivul

310
1
Primarul Mariana Gâju a oficiat căsătorii pentru o zi. Care a fost motivul - cumpanaziuaindragostitilor-1486913074.jpg

Articole de la același autor

Casa de Cultură din Cumpăna a fost plină de tineri care au dorit să demonstreze că în comuna lor iubirea este un sentiment pus la loc de cinste. Drept urmare, la sfârșitul săptămânii trecute, tinerii au purtat inimi de hârtie în piept, au organizat jocuri interactive, concursuri, Mr and Miss Valentine’s Day și au avut parte de nenumărate surprize oferite de organizatori.

Îndrăgostiții și-au unit destinele pentru o zi, căsătoriile fiind oficiate chiar de primarul Mariana Gâju și de viceprimarul Florin Neagu.

"Este încă o dată un prilej de a-i îndemna pe tineri să se iubească. Să iubești și să fii iubit este cel mai important și cel mai frumos sentiment. Este suportul pentru a rezista în viață", a transmis celor prezenți primarul Mariana Gâju.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Cumpăna, în colaborare cu Asociația "Cumpăna Tinerilor" și Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu". 

Comentează știrea

Gelu
13 februarie 2017
Ce mare-i gradina ,,,

Casatorie de o zi ! Bine , bre , toarasa de la partidul fost FSN , te joci de-a tata si de-a mama , asa cu portia , cu centimetrul , cu ocaua mica ? Te joci si de-a primarul ? Si , cu institutia asta fundamentala a romanilor fesenisti -uniunea dintre o fesenista si un fesenist ... Dar , bre , majori fesenistii , nu minori ca la tigani si ca la Cumpana ... Ca asta ati facut voi de la partid , ati facut tiganie din tara asta ! Rusine , naparca neocomunista !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6433 secunde