Primarul interimar al Capitalei a fost demis

102
1
Primarul interimar al Capitalei a fost demis - tefneldanmarin-1448376878.jpg
Primarul interimar al Capitalei, Ștefănel Dan Marin, a fost demis marți în cadrul ședinței Consiliului General al Municipiului București (CGMB), informează B1 TV.

Consilierii din cadrul CGMB au decis demiterea edilului interimar, în ciuda faptului că au existat unele voci care au contestat acest vot. Unii dintre membrii CGMB au susținut că Ștefănel Dan Marin a ocupat funcția de primar interimar, doar două luni, timp insuficient pentru a demonstra dacă își poate îndeplini bine atribuțiile.

Pe de altă parte, au fost consilieri care i-au reproșat lui Marin că nu a pus la punct mai multe chestiuni din primărie, printre care și problema RADET.

În acest moment, membrii Consiliului General al Municipiului București urmează să vină cu propuneri pentru următorul primar interimar.

Marin a fost ales de în funcția de primar general interimar pe 15 septembrie, după suspendarea lui Sorin Oprescu, care a fost arestat prevenitiv. 

Comentează știrea

Cristina
24 noiembrie 2015
Asta poate fi sansa ta!

Ce poate fi mai comod decat sa faci bani de acasa, in fata calculatorului? Si...cum ar fi daca cineva te-ar ajuta, te-ar invata cum sa faci asta? Totul e foarte serios! E un proiect nou, de mare amploare si am dori sa ni te alaturi! Te asteptam! Daca doriti mai multe informatii, trimiteti un email cu textul DETALII la adresa [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4274 secunde