Primarul Gheorghe Hânsă, alături de elevii din oraș

173
Primarul Gheorghe Hânsă, alături de elevii din oraș - cernavoda-1355926544.jpg

Elevii din localitatea Cernavodă s-au întâlnit, ieri, cu Moș Crăciun. Evenimentul a fost organizat de primarul Gheorghe Hânsă și reprezentanții Casei de Cultura.

În cadrul manifestării, elevii școlilor nr.1,2,3 și 4 au fost invitați în centrul orașului, lângă bradul de iarnă, unde i-a așteptat Moș Crăciun, care le-a oferit cadouri din partea Primăriei și a Consiliului Local. Alături de copii a fost prezent și edilul orașului, care a stat de vorba cu aceștia, și i-a invitat să participe la simpozionul pomului de iarna după vacanță, în urma căruia vor fi desemnați câștigătorii premiilor de 250 de lei.

Atmosfera de sărbătoare a fost oferită nu doar de bradul înalt, daruri și Moș Crăciun, ci și de colindele care au răsunat în întreg orașul, și i-au făcut pe elevi să uite de frigul de afară. Nu a lipsit nici programul artistic, oferit de ansamblul Mugurelu al Casei de Cultură, care a cântat colinde și a dansat câteva hore tradiționale de iarnă.
Pe de altă parte, Primăria și Casa de Cultură a mai pregătit o surpriză de sărbători pentru locuitori. Astfel, în această seară, de la ora 17.00, va avea loc un spectacol în cadrul căruia vor putea fi urmărite programe oferite de fiecare secțiune a Casei de Cultură.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2573 secunde