Primarul George Scupra, exclus din PSD Constanța

562
5
Primarul George Scupra, exclus din PSD Constanța - scupra-1452252228.jpg

Articole de la același autor

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a anunțat, ieri, că-și va duce mandatul la bun sfârșit, însă, la alegerile locale din acest an va candida pentru un nou mandat din partea PNL și nu PSD al cărui membru este.




În aceste condiții, liderii PSD Constanța au decis excluderea sa din partid.
"Biroul Permanent Județean a luat act de declarațiile domnului George Scupra, declarații făcute în data de 7 Ianuarie 2016 la sediul unui alt partid politic. Întrunit în ședința ordinară, Biroul Permanent Județean a hotărât în unanimitate excluderea sa din Partidul Social Democrat", se spune într-un comunicat de presă transmis redacției de reprezentanții PSD Constanța.


Comentează știrea

vasi
8 ianuarie 2016
adevarul

Trecerea lui Scupra la PNL este o diversiune facuta de boss-ii din ambele tabere pentru a acoperi intelegerea stabilita probabil pentru primaria Constanta: adica PNL are candidat foarte slab si Fagadau va iesi primar fara probleme inclusiv cu majoritate in Consiliu! Daca in iunie VOR PIERDE IARASI Primaria Constanta, toata echipa de incompetenti Ghe.Dragomir&Hasoti&manea&Lupu ar trebui scoasa cu suturi in fund din sediul PNL!

corect
8 ianuarie 2016
corect.doar joc de glezne

Penele va pierde sigur.Asta e gasca lui Mazare,aripa penele.

Răspuns la: adevarul
Adăugat de : vasi, 8 ianuarie 2016
Trecerea lui Scupra la PNL este o diversiune facuta de boss-ii din ambele tabere pentru a acoperi intelegerea stabilita probabil pentru primaria...
musonul
8 ianuarie 2016
PSD a inceput sa fie pe faras

Iata ca nu numai la Constanta, ci si la Ovidiu, primarul va fi al PNL-ului! AMIRALUL are votul multor constanteni inca de pe acum si tineti cont ca inca nu si-a anuntat oficial candidatura! Ne-am saturat de PSD, duca-se invartindu-se!AMIRALE ai votul nostru la Constanta, asa sa solidarizeze si cei din Ovidiu pentru omul lor!

Raluk
8 ianuarie 2016
Sa fim lucizi

Urasc gasca Mazare&Constantinescu care au tinut pe loc 15 ani orasul Constanta dar trebuie sa recunosc - de acord, Vasi - ca PNL-ul este foarte slab in Constanta. Eu cred ca, DACA NU CASTIGA Primaria Constanta, DragomirGh.%Hasoti&echipa trebuie sa raspunda cu capul dar, la fel sunt de sigura, ca nu se va intampla asa ceva deoarece oamenii sus amintiti nu au demnitate!

Chitac
8 ianuarie 2016
Excrocii

Scupra e din gasca lui Mazare... Maimuta lui Dragomir Cristi...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2619 secunde