Primarul Gabriela Iacobici, în mijlocul enoriașilor la hramul bisericii

194

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale, alături de enoriași ai comunei Grădina, dar și de slujitori ai bisericii, au sărbătorit, ieri, hramul sfântului lăcaș de cult din localitate.

"A fost o zi specială pentru noi. Așa cum se cuvine și cum ne-am obișnuit de ceva timp, în fiecare an, de sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, ocrotitoarea localității noastre, creștinii ortodocși de pe raza întregii comune Grădina au luat parte la slujba oficiată de preotul din comuna noastră, Florin Carabuz. Am participat cu toți la sfânta slujbă de dimineață de la biserică, după care au fost servite 1.550 de sărmăluțe pregătite de gospodinele din comuna noastră cu o zi înainte. Totodată, au fost împărțite și 300 de pachete cu dulciuri", a declarat primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici.

Ea a mai adăugat că, pe de altă parte, este fericită deoarece alături de echipa sa din administrație a reușit să ducă la bun sfârșit un alt proiect ce este în interesul comunității. "Am reușit să ducem cu bine la sfârșit și proiectul ce viza realizarea unui gard la biserica ce poartă hramul Sfintei Cuvioase Parascheva, precum și amenajarea unui loc de parcare în apropiere", a mai adăugat șefa administrației din Grădina.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9336 secunde