Primarul din Ovidiu, George Scupra, trece în barca PNL

508
2
Primarul din Ovidiu, George Scupra, trece în barca PNL - gs-1452196810.jpg

Articole de la același autor

Primarul de la Ovidiu, George Scupra, membru al Partidului Social Democrat, a trecut la PNL.


"George Scupra va fi candidatul PNL la Primăria Ovidiu, la alegerile din acest an", a anunțat liderul PNL Constanța, Gheorghe Dragomir.


Anunțul a fost făcut, astăzi, când a avut loc inaugurarea noului sediu PNL din orașul Ovidiu.


Anul trecut, senatorul Gigi Chiru a spus, într-o conferință de presă, că este în discuții cu George Scupra pentru ca acesta să treacă în barca PNL, însă George Scupra a negat atunci că ar face acest pas.


Alături de Scupra ar urma să treacă la PNL și alți consilieri locali. 


Comentează știrea

Vasiica
8 ianuarie 2016
Tradator

De la hot pana la tradotor nu mai e decat un pas... A fost facut de Scupra ..."Primul primar Aroman al tarii"... E unicat HANDICAPATUL...!

ath
8 ianuarie 2016
Interesant

Gigi Chiru a spus într-o conferință de presă,că ESTE IN DISCUTII cu George Scupra.Ce i-o fi promis Gigi Chiru si la ce s-a angajat G. Scupra ramane sa ghicim.Am sa incerc eu sa gâcesc.G. Chiru a promis ca partidul are bani sa-i plateasca lui Scupra campania electorala.L-a mai informat ca partidul are forta sa prostesca electoratul.Are elefanti,galeti,tricouri,gaste,pasarele,pasarici,etc.La schimb,Scupra se obliga sa "protejeze" afacerile murdare ale membrilor de partid(peneleii din zona) si sa intoarca de zece ori suma cheltuita de Penele in campania electorala.In plus G. Scupra va achita si o taxa de protectie la Penele.Astia sunt si sarlatani dar si prosti.Nici nu se mai ostenesc sa isi controleze vocabularul.Culmea e ca mai striga si in gura mare intr-o conferinta de presa "Toti pesedeii sa apeleze la mine" Nu s-au vindecat.Cred ca singura solutie este un ciomag pe spatele lor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3097 secunde