Primarul din Mangalia a inaugurat o nouă sală de sport

265

Articole de la același autor

Primarul Municipiului Mangalia, Cristian Radu, a inaugurat noua sală de sport de la Școala Gimnazială "Sf Andrei", investiție realizată cu finanțare guvernamentală, prin Compania Națională de Investiții. Evenimentul a avut loc, cu ocazia deschiderii noului an școlar, în prezența cadrelor didactice, elevilor și părinților acestora. Noua sală de sport are un teren multifuncțional, tribună de 180 de locuri, vestiare, grupuri sanitare și toate dotările necesare desfășurării activităților în condiții optime.

"Cei 450 de elevi ai unității de învățământ au, acum, o sală de sport modernă, unde pot face orele de educație fizică sau antrenamente la diverse discipline sportive. Proiectul, în valoare de aproximativ un milion de euro, a fost realizat cu finanțare guvernamentală, în urma demersurilor făcute de Primăria Mangalia, încă de acum 4 ani", a declarat edilul.

El a mai spus că, la vremea respectivă, Primăria a depus, la CNI, dosarele pentru două săli de sport, respectiv la Școlile nr. 2 și nr. 3. "Primul proiect finanțat și finalizat este acesta de la Școala Sf. Andrei, dar facem în continuare demersuri și pentru sala de sport de la cealaltă instituție de învățământ", a completat primarul Mangaliei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3306 secunde