Primarul Decebal Făgădău a inaugurat un nou club pentru pensionari

439
4
Primarul Decebal Făgădău  a inaugurat un nou club pentru pensionari - fagadauclubpensionari-1489079829.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a participat, recent, la întâlnirea festivă organizată de Liga Județeană a Pensionarilor cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, precum și la inaugurarea noului Club de pensionari de pe strada Zorelelor nr. 69 bis.

Primarul Decebal Făgădău a dăruit flori și mărțișoare doamnelor, le-a mulțumit pentru contribuția adusă la viața și dezvoltarea orașului și le-a asigurat de întregul sprijin al administrației locale în soluționarea problemelor specifice.

"Vă mulțumesc că sunteți un real sprijin pentru noi și pentru copiii noștri, vă rog să vă implicați în continuare în viața noastră și a orașului, să ne fiți alături și să ne sfătuiți! La mulți ani!", le-a transmis primarul Decebal Făgădău doamnelor prezente la cele două evenimente.

v v v

La sfârșitul anului trecut, consilierii locali din Constanța au aprobat un proiect de hotărâre privitor la închirierea unui spațiu pentru amenajarea unui nou club pentru pensionarii constănțeni. Spațiul se află în cartierul Faleză Nord, pe strada Zorelelor nr. 69 bis, iar acesta va fi frecventat de persoanele vârstnice ce locuiesc în zona respectivă.

Decizia înființării unui nou club pentru pensionari a venit în urma unei solicitări depuse la Primăria Constanța de către un grup de vârstnici din Faleză Nord, care vor să evite deplasările lungi la cluburile din alte zone, cel mai apropiat fiind la City Mall.

"Având în vedere numărul pensionarilor și cererea tot mai mare de înființare de spații în care aceștia să-și petreacă timpul liber, dar și faptul că, din cauza vârstei, posibilitățile fizice ale acestora sunt diminuate, ceea ce face dificilă deplasarea până la cel mai apropiat club, propunem spre analiză mărirea numărului de cluburi pentru pensionarii din municipiul Constanța", se arată în referatul întocmit de conducerea Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța.

În momentul de față, pe lângă noul club inau-gurat, în municipiul Constanța mai funcționează alte 15 cluburi unde persoanele vârstnice pot socializa. 

Comentează știrea

NELU
10 martie 2017
LA SUBIECT

lasa-le dracului de cluburi.

O intrebare
10 martie 2017
Domn' Fagadau,Cel Ales de Mazare

Cat costa chiria unui asemenea spatiu si de la cine inchiriati spatii ? O fi spatiul prietenilor din PSD ? Vrem sa stim si noi.Cu un Mazare care tinea sedinte in hotelul prietenilor din Mamaia ne-am lamurit,cu spatiile SPIT-ului si afacerile doamnei Virginia Uzun iar ne-am lamurit.Dar cluburile pensionarilor ale cui sunt ? Unde se duc banii ? Asa este,trebuie sa manance si gura PSD-ului ceva.

kaanye
9 aprilie 2017
clubbing

Vad ca bagadau nu este preocupat de cei care muncesc si platesc impozite. Prioritatile sunt - asistatii - tiganii - pensionarii - etc. Bagadau este pentru noi FaSOLE dOI.

zdrulea
9 aprilie 2017
ref spatii pensionari

Lasati pensionarii sa se ocupe de nepoti, gospodarii si ale activitati utile, sa admire natura si pescarusii... Cei care folosesc si frecventeaza asemenea spatii, de regula, sunt cei care au jucat sah si table toata viata lor. Rusinea generatiei. Nu mai sponsorizati asemenea activitati inutile. Sau poate ca masa electorala ......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3772 secunde