Primarul de la Peștera, Marius Liviu Petre, prima zi de muncă în administrația locală

588
Primarul de la Peștera, Marius Liviu Petre, prima zi de muncă în administrația locală - pestera-1467128029.jpg
Primarul comunei Peștera, Marius Liviu Petre, și-a preluat atribuțiile ce-i revin în calitate de șef al administrației publice, după ce, zilele trecute, a fost investit oficial în funcție de reprezentanții Prefecturii Constanța. 


Mai mult, și noul Consiliu Local al comunei Peștera a fost legal constituit, acesta fiind format din 13 persoane. În plus, aleșii l-au ales în funcția de viceprimar pe Tudorel Grosu. 


"Am fost întâmpinat de oameni de caracter, echipa din Primăria Peștera, alături de care voi face absolut totul pentru binele comunității, pentru dezvoltarea durabilă a tuturor localităților aflate în componența comunei noastre. Pornesc la drum cu încrederea și optimismul că numai împreună putem realiza tot ceea ce ne-am propus, că doar munca în echipă va genera rezultate concrete, fapte pozitive pe care ni le dorim cu toții. Mulțumesc tuturor pentru susținere, pentru aprecieri și gânduri bune și vă asigur că voi face tot ceea ce îmi stă în puterea admi-nistrativă a votului pe care mi l-ați acordat la alegerile din data de 5 iunie pentru ca localitatea noastră să ajungă acolo unde ne dorim cu toții, respectiv să cunoască dezvoltarea pe care fostul primar Valentin Vrabie a început-o", a spus primarul Marius Liviu Petre, după prima sa zi de muncă la primărie. 


El a mai adăugat că a fost o zi emoționantă, zi în care a pornit pe o nouă cale, unde merge cu sufletul și cu inima. 


"Avem multe lucruri de realizat pentru această comună minu-nată, pentru a reîntregi comunitatea care în timpul campaniei electorale a fost dezbinată de partidele politice", a mai precizat șeful administrației din Peștera. 


Reamintim că Marius Liviu Petre este profesor de istorie. Cu puțin timp înainte de a candida ca independent pentru Primăria Peștera, el era inspector școlar, funcție la care a renunțat pentru a urma un parcurs în administrația publică. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2631 secunde