€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Primarul de la Medgidia, Valentin Vrabie, a bătut palma cu PNL

Ştire online publicată Marţi, 07 Mai 2019. Autor: Carmen MOCANU
Liberalii din Constanța s-au reunit, ieri seară, în cadrul Biroului Permanent Județean. În acest context, liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a organizat o conferință de presă. Alături de el s-a aflat prim-vicepreședintele filialei din Constanța, primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti. În plus, cei doi liberali l-au avut lângă ei, la pupitru, pe edilul Primăriei Medgidia, independentul Valentin Vrabie, care și-a depus adeziunea la PNL.

În cadrul întâlnirii, Valentin Vrabie a spus că le mulțumește primarilor liberali care au fost de acord ca el să vină în PNL. Reamintim că Vrabie a fost până acum membru PSD, ALDE și M10. Cu toate acestea, el a câștigat Primăria Medgidia din postura de independent. Cu toate acestea lipsa unui consiliu favorabil a făcut ca multe dintre proiectele propuse în cadrul ședințelor Consiliului Local Medgidia să nu treacă de votul aleșilor.

În acest context, Valentin Vrabie a explicat că înscrierea sa în PNL este cea mai bună soluție în momentul de față pentru a-și recăpăta liniștea la comanda Primăriei Medgidia. Totodată, printre altele, Valentin Vrabie a menționat că nu a dorit nicio funcție în partid, însă cei din conducerea județului l-au numit președinte interimar al Organizației PNL Medgidia, în contextul în care fostul lider și-a depus demisia.

La rândul lui, președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a spus că atragerea lui Valentin Vrabie în PNL este cea mai bună soluție pentru partid pentru a câștiga Primăria Medgidia la alegerile de anul viitor. Cu alte cuvinte, Valentin Vrabie va fi candidatul PNL la Primăria Medgidia la alegerile locale de anul viitor. În altă ordine de idei, surse din partid susțin că se ia în calcul ca Valentin Vrabie să fie favoritul PNL la Consiliul Județean Constanța. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8717 secunde