Primarul de la Mangalia, Cristian Radu, s-a înscris în PNL

364
2
Primarul de la Mangalia, Cristian Radu, s-a înscris în PNL - cristianradu101378480660-1419676644.jpg
Liberalii din Constanța s-au reunit, azi, la complexul Melody din Mamaia, pentru petrecerea de sfârșit de an. În cadrul întâlnirii, președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, a făcut public faptul că primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, s-a înscris în PNL.


"Dragi prieteni,

Astăzi am luat o decizie importantă pentru mine și pentru viitorul meu, în spațiul public. Am făcut pasul în politică. M-am înscris în Partidul Național Liberal. Nu mi-a fost foarte greu să iau o asemenea decizie, întrucât m-am regăsit întotdeauna în valorile și principiile liberalismului. În același timp, modelul meu de primar este al celui care până de curând a fost edilul Sibiului și liderul PNL, actualul președinte al României, domnul Klaus Iohannis. De asemenea, nu voi uita niciodată că PNL m-a susținut în alegerile din 2012, când am candidat ca independent la Primăria Mangalia. Până acum nu am mai făcut politică, dar de fiecare dată am spus că dacă la un moment dat voi face acest pas, va fi în PNL. Iată că astăzi s-a întâmplat și vreau să punctez faptul că nu m-am înscris în partidul aflat la putere, ci în acela care cred eu că mă reprezintă și pe care îl pot reprezenta, cu demnitate. Am avut toate motivele să aleg PNL și niciun motiv să aleg altfel. Am convingerea că drumul noului Partid Național Liberal, așa cum a fost el trasat de domnul președinte Klaus Iohannis, va fi unul drept, corect și în concordanță cu nevoile și așteptările românilor. Personal, sunt nou intrat în politică și cred cu tărie că o nouă generație de politicieni va putea schimba percepția opiniei publice despre clasa politică, în general.", a explicat pe Faceboo, Cristian Radu.


Comentează știrea

Johabase
28 decembrie 2014
Vai, vai..

V a tras clapa,Mangaliotilor acest "independent" !!. Ho,ho,ho......! Sa iodlariti,bineeeee!

Marcel
28 decembrie 2014
Cea mai buna oferta de lucru!

Cea mai buna oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: marcel.motruc@gmail.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6452 secunde