€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:
Ludovic Orban:

"Primarii nu trebuie să mai stea cu mâna întinsă la Guvern"

Ştire online publicată Luni, 27 Noiembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, consideră necesară gândirea unui mecanism de finanțare a comunităților locale care să îi ferească pe primari și pe aleșii locali să mai fie umiliți atunci când cer bani de la Guvern pentru proiectele de dezvoltare ale unei localități.

Conform Agerpres, prezent la Congresul pentru desemnarea noilor membri care vor face parte din Liga Aleșilor Locali ai PNL, Orban a spus că trebuie depășită metoda în care banii necesari pentru dezvoltarea unei comunități stau în pixul unei anumite persoane din conducerea centrală.

„Trebuie să gândim, până la urmă, un mecanism de finanțare în care comunitățile locale, primarii, aleșii locali să nu mai trebuiască să stea cu mâna întinsă la Guvern, să poată avea cu adevărat resursele necesare. Iar dacă nu au resursele necesare, vă spun sincer, nu mi se pare normal ca banii cetățenilor români, plătiți din taxe și impozite, care sunt destinați susținerii proiectelor de investiții în comunitățile locale, să stea în pixul unuia precum Paul Stănescu, sau cum era înainte, mâna dreaptă a lui Dragnea, și care să îi distribuie efectiv cum vor mușchii lor. Vremea în care banii stau în pixul meu, de pe vremea lui Năstase, trebuie să înceteze”, a spus liderul liberal.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.933 secunde