Primăria te iartă de penalități dacă ai datorii la buget. Ce trebuie să faci

220
Primăria te iartă  de penalități dacă ai datorii la buget. Ce trebuie să faci - primariateiartadatoriibuget-1451317072.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care au datorii la bugetul local au la îndemână, pentru o perioadă limitată de timp, respectiv până la data de 30 iunie 2016, o portiță de scăpare prin care pot scăpa de o parte a penalităților acumulate în timp.

Consilierii locali au votat, la ultima ședință din acest an, un proiect de hotărâre prin care contribuabilii sunt scutiți de 73,3% din cuantumul penalităților, cu condiția să achite întreaga datorie de bază.

Pentru a beneficia de reducerile penalităților de întârziere, cei vizați trebuie să notifice Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța cu privire la intenția de a beneficia de această facilitate. Notificarea se poate depune la sediile SPIT sau se poate trimite prin poștă cu confirmare de primire. După notificare, este obligatoriu să achite la zi întreaga datorie principală, precum și cota de 26,7% din majorările de întârziere. După plata datoriei, contribuabilii trebuie să depună o ultimă cerere pentru anularea cotei de 73,3% din majorările de întârziere, dar nu mai târziu de data de 30 iunie 2016. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4045 secunde