Primăria Ovidiu, organizator al crosului "Iubim familia". Peste 850 de participanți au fost premiați

196
Primăria Ovidiu, organizator al crosului
Seria evenimentelor sportive și culturale organizate în cadrul "Zilelor Orașului Ovidiu" a continuat cu cea de-a IV-a ediție a crosului "Iubim Familia", tabăra de reconstituire istorică și seara de muzică folk.


La startul crosului s-au aliniat aproximativ 850 de participanți. Startul la acest eveniment a fost dat de campionul Ilie Floroiu, primarul orașului Sulmona (Italia) Annamaria Casini și primarul George Scupra. Pentru întreaga sa activitate și contribuția adusă în dezvoltarea sportului constănțean, Ilie Floroiu a primit titlul de președinte onorific al Clubului Sportiv din Ovidiu. La final, au fost premiați toți participanții care au luat startul, constând în cadouri și premii speciale. 


În cadrul taberei de reconstituire istorică au participat aproximativ 400 de elevi ai școlilor din Ovidiu la atelierele meșteșugărești (olărit, pielărie) și au fost prezentate momente de reconstituire istorică romană. 


Totodată, la debarcaderul din Ovidiu a fost organizată o seară de muzică folk, concert susținut de Mircea Vintilă, Mariana Butnaru și Laurențiu Marinescu și a fost aprins un foc de tabără. 


Pe de altă parte, vineri seara, începând cu ora 20.00 pe platoul Centrului Cultural din Ovidiu, a fost prezentat filmul "Drumul Exilului" (film realizat de primăria din Sulmona), au avut loc diverse momente artistice și un recital de poezie ovidiană, dar și premiera unei piese de teatru "Ars Amandi" (performance muzical pe muzica originală și versurile poetului Ovidiu, film realizat de Primăria Ovidiu).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5084 secunde