Primăria Năvodari primește cererile pentru subvențiile la căldură

223
Primăria Năvodari primește cererile pentru subvențiile la căldură - primarianavodariprimeste556-1445276984.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale îi informează pe cetățenii din Năvodari că, începând de astăzi, 20 octombrie, se primesc cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței, sezonul rece 2015 - 2016. Astfel, Primăria Năvodari informează cetățenii că, pe lângă actele necesare este nevoie și de declarația pe propria răspundere. În plus, pentru persoanele care doresc să solicite ajutorul pentru încălzirea locuinței cu energie electrică, este necesar să se facă dovada de-branșării locuinței de la energia termică, în baza unui document oficial. 


Totodată, persoanele care au domi-ciliul legal situat pe raza altei unități administrativ-teritoriale vor depune o adeverință de negație eliberată de primăria de domiciliu din care să rezulte că nu au depus cerere pentru acor-darea acestui tip de ajutor și certificatul fiscal eliberat de Direcția de Impozite și Taxe Locale.


Pentru sezonul rece 2015-2016 pot beneficia de ajutor de încălzire familiile care realizează venituri lunare nete pe membru de familie de până la 786 lei (pentru cei racordați la energie termică), respectiv persoanele singure care realizează venituri nete lunare până la 1.082 lei. De asemenea, pentru familiile racordate la energie electrică, gaze naturale și cei care folosesc lemne, combustibil solid, nu trebuie să de-pășească 615 lei pe membru de familie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6521 secunde