€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Primăria Năvodari decontează abonamentele elevilor și studenților

Ştire online publicată Luni, 08 August 2016. Autor: Carmen MOCANU
Dacă prin alte localități sunt probleme atunci când vine vorba despre elevi sau studenți, grija permanentă a administrației din orașul Năvodari pentru aceste categorii este foarte cunoscută în tot județul. Reprezentanții Primăriei Năvodari anunță că, în zilele de 29, 30 și 31 august se va face plata cererilor depuse pentru decontarea a 50% din contravaloarea abonamentelor pentru elevi și studenți.

Astfel, se vor deconta cererile depuse în intervalul 1.07.2016 și 31.07.2016 (cererile înregistrate cu numere între 2.739 - 2.917). Plata se va face la casieria Direcției Economice, iar titularii cererilor trebuie să se prezinte cu actul de identitate.

Reamintim că, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Năvodari, elevii și studenții beneficiază de ajutor din partea primăriei la decontarea transportului pentru cei care fac naveta la Constanța. Practic, administrația din Năvodari le decontează 50% din taxa de transport.

În aceste condiții, este clar că orice tânăr din Năvodari care dorește să urmeze o facultate are tot sprijinul din partea autorităților locale. Tocmai de aceea, nici nu este de mirare că numărul studenților a crescut de la un an la altul. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.831 secunde