Primăria Năvodari decontează abonamentele elevilor și studenților

311
Primăria Năvodari decontează abonamentele elevilor și studenților - primarianavodarideconteaza4-1438103647.jpg

Articole de la același autor

Grija permanentă a administrației din orașul Năvodari pentru elevii și studenții localității continuă chiar dacă este vacanță.

Potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Năvodari, elevii și studenții beneficiază de ajutor din partea primăriei la decontarea transportului pentru cei care fac naveta la Constanța. Practic, administrația din Năvodari le decontează 50 % din taxa de transport. În aceste condiții, orice tânăr din Năvodari care dorește să urmeze o facultate are tot sprijinul din partea autorităților locale. Tocmai de aceea, nici nu este de mirare că numărul studenților a crescut de la un an la altul.

Deoarece recent au fost alocați bani, reprezentanții Primăriei Năvodari au anunțat că, în zilele de 3, 4 și 5 august decontează, într-un procent de 50%, abonamentele elevilor și ale studenților domiciliați pe raza orașului. Administrația locală precizează că decontarea este în valoare de 50% pentru lunile aprilie și mai, iar în luna iunie are o valoare parțială din acest procent. Decontarea se va face pentru elevii și studenți ce au depus dosare în acest sens. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5248 secunde