Primăria Năvodari, anunț privind plata taxelor locale

280
Primăria Năvodari, anunț privind plata taxelor locale - primarianavodari-1459701234.jpg
Primăria Năvodari reamintește locui-torilor că data limită până la care contribuabilii pot achita impozitul pe clădiri, pe teren și pe mijloacele de transport, fără penalități, a fost prelungit cu trei luni. Astfel, aceștia pot beneficia de bonificația stabilită de consiliile locale pentru plata integrală a obligațiilor până la data de 30 iunie. Primul termen de plată a impozitului pe clădiri, pe teren, respectiv taxa asupra mijloacelor 


de transport a fost prelungit de la 31 martie la 30 iunie. Astfel, contribuabilii au la dispoziție încă trei luni pentru a achita aceste plăți beneficiind de bonificația stabilită de către consiliile locale.


Totodată, va fi prelungit și termenul la care persoanele fizice și juridice care dețin mijloace de transport radiate din circulație până la 31 decembrie 2015 au obligația să depună declarația în acest sens, până la 31 mai. De asemenea, per-soanele fizice care au în proprietate clădiri cu destinație mixtă sau nerezidențială au la dispoziție încă două luni, până pe 31 mai, pentru a depune declarația privind desti-nația clădirii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1535 secunde