Primăria Municipiului Constanța pune la bătaie 550.000 lei pentru un nou concert în oraș

252
Primăria Municipiului Constanța pune la bătaie 550.000 lei pentru un nou concert în oraș - primariaconcertforzazu-1496075883.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Constanța organizează la data de 7 iunie, ora 13.00, procedura privind atribuirea contractului având ca obiect achiziția serviciului pentru organizare eveniment "Forza Zu", ce va avea loc la data de 17 iunie, în intervalul orar 16.00 - 24.00.


În acest sens, administrația publică locală pune la bătaie 550.000 lei fără tva, bani ce se vor duce doar pe amenajarea scenei, echipamentului de scenotehnică, sonorizare, video și lumini pe plaja Modern din Constanța.


În ceea ce privește scena, aceasta trebuie să fie amenajată și dotată până la data de 16 iunie. Totodată, potrivit caietului de sarcini, aceasta trebuie să fie dezasamblată iar locația eliberată în termen de maximum o zi de la finalizarea spectacolului din data de 17 iunie. De asemenea, detaliile tehnice ce privesc scena, comanda de lumini și capetele mobile de lumini sunt prevăzute în caietul de sarcini ce poate fi obținut de la Primăria Constanța. 


Termenul limită de primire a ofertelor este 7 iunie, ora 11.00. Deschiderea și evaluarea ofertelor va avea loc în aceeași zi la ora 13.00, la sediul Primăriei Constanța. Criteriul aplicat pentru atribuirea contractului de achiziție publică este prețul cel mai scăzut.
Reamintim că turiștii aflați pe litoral, dar și constănțenii sunt invitați să participe pe 17 iunie, de la ora 16.00, la cel mai mare concert din România. Evenimentul va avea loc pe plaja Modern, iar intrarea va fi gratuită. Alături de Daniel Buzdugan și Mihai Morar, pe scenă vor fi: Carla’s Dreams, Delia, Andra, Inna, Randi, Jo, Grasu XXL, Guess Who, 3 Sud Est, Lidia Buble, Adrian Sînă, Alina Eremia, Lora, Irina Rimes, Raluka, Feli, Vescan, La Familia, Nicole Cherry, Ruby, Ami, The Motans, Fly Project, Andreea Bălan și Daniel Iordăchioaie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1605 secunde