Primăria Medgidia reabilitează un loc de joacă pentru cei mici

127
1

Articole de la același autor

Pe lângă darurile pe care le vor primi anul acesta cu ocazia sărbătorilor de iarnă, copiii de la Grădinița nr.7 din Medgidia vor mai avea o surpriză: se vor putea bucura de un nou loc de joacă. Mai exact, după cum a spus primarul Marian Iordache, curtea interioară a grădiniței va căpăta un nou aspect, după ce va fi reabilitată.

"Administrația publică locală din Medgidia își aduce constant aportul la formarea și crearea unui mediu favorabil pentru educația și dezvoltarea copiilor din comunitate. Astfel, prin societatea Apollo Ecoterm SRL, se vor desfășura lucrări de reabilitare la curtea interioară a Grădiniței nr.7, mai exact la terenul de joacă, unde pe întreaga suprafață de 165 de mp se vor monta pavele. Totodată se va amenaja o groapă cu nisip și se va împrejmui cu un gard fosta fosă septică, pentru că siguranța copiilor este prioritară", a spus edilul municipiului Medgidia, Marian Iordache.

El a precizat că lucrările vor dura aproximativ 20 de zile calendaristice, timp în care desfășurarea programului grădiniței nu va fi afectată. 

Comentează știrea

MIHA
5 decembrie 2014
LUCRU DOMICILIU

Ai ocazia da a-ti administra timpul liber in functie de dorinta ta de a face bani, Te putem ajuta!! Oferta extrem de serioasaMulti oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Pelerinaj cu moaște la Medgidia
Duminică, 16 Noiembrie 2014
Stire din Social : Atenție! Se oprește apa la Medgidia!
Pagina a fost generata in 0.5181 secunde