Primăria Medgidia investește în clădirile publice

205
Primăria Medgidia investește în clădirile publice - medgidiasedintacl-1497543556.jpg
Consilierii locali din Medgidia au participat, recent, la o ședință extraordinară pentru a dezbate și aproba cele patru proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi. La primul punct s-a aprobat documentația tehnico-economică - faza D.A.L.I și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții "Creșterea performanței energetice a clădirilor publice din Medgidia, Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, corp școală și corp sală sport și asigurarea contribuției Consiliului Local Medgidia". Valoarea totală a investiției este de 5.452.227,44 lei cu TVA. 


De asemenea, aleșii locali au aprobat proiectul rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Med-gidia, pe anul 2017, respectiv modificarea organigramei și statului de funcții ale Spitalului Municipal Medgidia. În cadrul instituției spitalicești sunt 465 de posturi, din care 451 finanțate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Constanța și 14 posturi finanțate de la Bugetul de stat - Capitol Transferuri, fără a fi afectat bugetul local al Municipiului Medgidia în anul 2017. 


La ultimul punct s-a aprobat proiectul de hotărâre pentru exprimarea acordului asociatului unic Consiliul Local Medgidia de aprobare a închirierii unui contract de servicii de asistare, consiliere și repre-zentare juridică de către S.C. Apollo Ecoterm SRL.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5042 secunde