Mai multe ştiri online:

Primăria Medgidia distribuie tichetele sociale. Cine beneficiază de ele

Ştire online publicată Miercuri, 17 Aprilie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Primăria Municipiului Medgidia a început, ieri, distribuirea tichetelor sociale în valoare de 50 lei/beneficiar. Potrivit reprezentanților administrației publice din Medgidia, de aceste cupoane beneficiază pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi obținute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, sunt sub 640 lei/lună.

De asemenea, mai beneficiază persoanele cu handicap grav, accentuat și mediu sau încadrate în gradul I, II și III de invaliditate, ale căror pensii cumulate nu depășesc 640 lei/lună.

Persoanele care se încadrează în categoriile de mai sus și locuiesc în zona Nord pot ridica tichetele de la Centrul de Informare pentru Cetățeni - zona Nord.

Pensionarii le pot lua de la Clubul Pensionarilor din centrul municipiului, cu excepția celor care locuiesc în zona Nord. Restul persoanelor cu handicap - din incinta Primăriei Municipiului Medgidia, camera 19 (Biroul Resurse Umane).

Pe de altă parte, persoanele care locuiesc în localitățile Valea Dacilor și Remus Opreanu vor fi contactate și informate care este modalitatea de primire a tichetelor sociale.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7228 secunde